Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Γιατί τα κρύβουν; 8 ΠΑΙΔΑΚΙΑ του Νηπιαγωγείου στό ΠΥΛΙ της ΚΩ, βρέθηκαν ΘΕΤΙΚΑ στο ΤΕΣΤ ‘MANTOUX’ (ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΩΣ)! ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΡΑΓΕ;



Police-Voice blog ➤
(ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ …ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ «ΦΘΑΣΕΙ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…)
Σε ‘τέστ’ δερμοαντιδράσεως ‘Mantoux’ (για την φυματίωση) υπεβλήθησαν μαθητές του νηπιαγωγείου στο Πυλί της Κω (στο οποίο βρίσκεται το ‘hot spot’ του νησιού…) και 8 εξ’ αυτών βρέθηκαν θετικά!

Βεβαίως, μόλυνση με το μυκοβακτηρίδιο της φυματιώσεως δεν σημαίνει και άμεση νόσηση απ’ αυτό, αλλά η μόλυνση υπάρχει και είναι πιθανόν κάποια στιγμή να εκδηλωθεί η ασθένεια!
Από πού άρα γε το άρπαξαν το «παράσημο» αυτής της ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ γιά αρκετές δεκαετίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (αλλά όχι και στην Ασία…) ασθένειας, τα παιδιά μας;
Και γιατί τα λαλίστατα επί παντός επιστητού καθεστωτικά ΜΜΕ, δε βγάνουν ΑΧΝΑ;
Υπάρχει λόγος που κρύβουν αυτή την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ σοβαρή είδηση και αν ναι, ποιός;
ΠΟΙΟΣ;
 
 
hellasforce.com

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ! ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ??

Το δεύτερο είναι η δράση προληπτικής ιατρικής που έκανε το Δημοτικό Ιατρείο με τα τεστ δερματοαντίδρασης mantoux, αποδεικνύοντας τη χρησιμότητά του.
Κάποιοι φυσικά δεν θέλουν να υπάρχει δημοτικό ιατρείο που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους δημότες. Θα προτιμούσαν μια από τις αλήστου μνήμης συνεταιριστικές για τις οποίες κάποιοι είναι ήδη υπόλογοι.
Τα ζητήματα αυτά όμως τα έκριναν οι δημότες στις εκλογές. Με εμφατικό τρόπο.
Από εκεί και πέρα εγώ θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από τη στιγμή που λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.
Κληθήκαμε να καλύψουμε, μαζί με την Περιφέρεια, ένα μεγάλο κενό. Και το κάνουμε με τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα.
Από εκεί και πέρα θα ζητήσω από κάποιους να σταματήσουν να μας προκαλούν. Το γεγονός ότι θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό μας, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Μόλις ολοκληρωθεί η τουριστική περίοδος θα πω περισσότερα.
Θα ήθελα όμως να εξάρω δύο πράγματα.
Την πολύ καλή δουλειά του προσωπικού στο Δημοτικό Ιατρείο αλλά και την επάρκεια που επέδειξε στο χειρισμό του ζητήματος, όπως και την προσφορά του Σταμάτη Λοΐζου, του γιατρού και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για την Υγεία.
Το δεύτερο είναι η υπεύθυνη στάση που υιοθέτησαν όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο έλεγχος έγινε, δόθηκαν οδηγίες εκεί που έπρεπε, λήφθηκαν από την πλευρά μας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Το Δημοτικό Ιατρείο θα συνεχίσει και θα πυκνώσει τις δράσεις προληπτικής ιατρικής αλλά και την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών υγείας στους δημότες μας.

https://www.kosnews24.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου