Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΕΛΕΟΣ!- Αυτός ο νέος άντρας κλείδωσε την έφηβη κοπέλα του στο διαμέρισμά της και την έδερνε ακατάπαυστα για 4 ώρες, όταν βγήκε εκτός ελέγχου επειδή αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα.… (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

ΕΛΕΟΣ!- Αυτός ο νέος άντρας κλείδωσε την έφηβη κοπέλα του στο διαμέρισμά της και την έδερνε ακατάπαυστα για 4 ώρες, όταν βγήκε εκτός ελέγχου επειδή αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα.…


Police-Voice blog ➤Ο James McCourt, 19 ετών, έκρυψε το κινητό της κοπέλας του Kelsie Skillen και την κλείδωσε στο διαμέρισμα που μοιράζονταν στην περιοχή Milton, της Γλασκόβης. Την έδερνε φωνάζοντας “Αύριο το πρόσωπό σου θα είναι γεμάτο μελανιές, οπότε καλύτερα να το κάνω σωστά.”





Την χτυπούσε δυνατά στο πρόσωπο και της έριχνε συνέχεια νερό όσο εκείνη ήταν αβοήθητη στο πάτωμα. Η 18χρονη κοπέλα φοβήθηκε ότι θα πέθαινε, καθώς λιποθυμούσε και συνερχόταν ξανά και ξανά, όσο την κακοποιούσε το αγόρι της.
Ο McCourt τώρα έχει φυλακιστεί σε 21 μήνες φυλάκιση στη Φυλακή Glasgow Crown Court αφού παραδέχθηκε ότι όντως κακοποιούσε την Skillen “σε διάφορες περιστάσεις”.
James McCourt, 19, hid his girlfriend Kelsie Skillen's mobile phone and locked her in the apartment they shared in Milton, Glasgow, before battering her for hours while shouting: 'You're going to have a bruised face tomorrow so I better do it right'McCourt has now been jailed for 21 months at Glasgow Crown Court after admitting assaulting Miss Skillen (pictured) 'on various occasions' between May 1 and 31
Ο νέος άντρας δήλωσε επίσης ένοχος για τον τραυματισμό της κοπέλας στις 5 Ιουνίου, καθώς και για την άσχημη συμπεριφορά του και την απειλή της σωματικής της ακεραιότητας μέσα σε ένα ταξί, η οποία το ίδιο βράδυ είχε οδηγήσει σε ακόμα μια κακοποίησή της.
Στη διάρκεια της δίκης, απαιτήθηκε από τον εισαγγελέα και η επιτήρηση του κατηγορούμενου μετά την αποφυλάκισή του για άλλους 8 μήνες.
Η νεαρή γυναίκα ήταν τόσο άσχημα χτυπημένη που έπρεπε να απέχει από την εργασία της για 3 εβδομάδες. Πλέον δηλώνει “Είμαι ήρεμη που είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να μου κάνει κακό. Είμαι ευγνώμων. Στη διάρκεια του περιστατικού σκεφτόμουν συνέχεια, άραγε θα ρισκάρει να πάει στη φυλακή; Κι εκείνος φώναζε ότι δεν τον νοιάζει να πάει φυλακή αρκεί να με σκοτώσει. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι θα με σκοτώσει. Είναι επικίνδυνος.’
The four-hour long assault started after they returned home from a night out and McCourt had left his jacket with his cigarettes behind - blaming his girlfriend for the fact he had forgotten itMiss Skillen said she wanted to warn other people about McCourt so that they don't suffer the same fate as her
Αιτία για τον καβγά τους ήταν ότι είχαν βγει έξω και ο McCourt ξέχασε στο μαγαζί το σακάκι του με τα τσιγάρα. Κατηγόρησε την κοπέλα του ότι έφταιγε εκείνη που το είχε ξεχάσει.
Η Skillen δήλωσε: ‘Είπε ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο που είχε ξεχάσει το σακάκι του και μου όρμηξε. Με άρπαξε και άρχισε να με χτυπάει. Έκατσε στο στήθος μου με τα γόνατά του για να μην μπορώ να σηκωθώ και άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές.”
Την χτυπούσε στο σώμα και το κεφάλι, φώναζε, έβριζε και την απειλούσε. Ύστερα έκρυψε τα κλειδιά στο διαμέρισμα, εξαφάνισε το κινητό και το τάμπλετ της, αποσυνέδεσε το ίντερνετ και την κλείδωσε στο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει τουαλέτα και η κοπέλα κατάφερε να βρει το τάμπλετ και να συνδεθεί στο ίντερνετ.
“Έπρεπε να κινηθώ γρήγορα γιατί το τάμπλετ μου είχε μόνο 2% μπαταρία. Κατάφερα να έρθω σε επαφή με τη μαμά μου. Εκείνη έφτασε στο σπίτι κι αυτός το έσκασε.”
Η κοπέλα προσπαθούσε να ουρλιάξει για να την ακούσουν οι γείτονες όσο τη χτυπούσε, αλλά συνειδητοποίησε ότι έτσι τη χτυπούσε περισσότερο και πιο δυνατά. Κάποτε σταμάτησε να φωνάζει και αυτό δεν του άρεσε καθόλου. Δεν ήταν η αντίδραση που ήθελε. Άρχισε να ρίχνει πάνω της νερό ενώ εκείνη μια συνερχόταν και μια έχανε τις αισθήσεις της.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου λέει πως ο νεαρός πάσχει από μετατραυματικό στρες και ότι ντρέπεται για τις πράξεις του.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μελανιές που άφησε η κακοποίηση στο σώμα της Skillen…
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Στην πυρα...θα τον εριχνα...αν το εκανε αυτο στην κορη μου..κσι μετα ας κανανε οι δικαστες ο,τι θελαν...αυτος μια φορα...θα χε παει σε αλλη κολασμενη πολιτεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή