Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τον τραυμάτισαν παρα πολυ σοβαρα τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!- Επειγόντως στο Νοσοκομείο Κατερίνης!!! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τον τραυμάτισαν παρα πολυ σοβαρα τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!- Επειγόντως στο Νοσοκομείο Κατερίνης!!! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Στο Νοσοκομείο Κατερίνης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο συνεργάτης μας δημοσιογράφος κ. Πέτρος Σταθακόπουλος προκειμένου να συναντήσει και να μιλήσει με το θύμα της επίθεσης των αδέσποτων σκυλιών κ. Χρήστο Κοτζαηλία.

Ο κ. Κοτζαηλίας δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Kapa-News τόσο για το συμβάν της επίθεσης που δέχθηκε όσο και για το πως πρόκειται να κινηθεί αμέσως μόλις ξεμπερδέψει απο αυτή την δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες ημέρες στην γενέτειρά του την Κατερίνη.
Στο βίντεο που ακολουθεί θ’ ακούσετε το κ. Χρήστο Κοτζαηλία να μιλά για την περιπέτειά του και πως την βίωσε, αλλά θα δείτε και τους τραυματισμούς που υπέστη απο την επίθεση των αδέσποτων σκυλιών. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη έξω απο την είσοδο του Νοσοκομείου στον δρόμο και όχι στο προαύλιό του όπως είχε αρχικά αναφερθεί απο κάποια τοπικά ΜΜΕ.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε και τις φωτογραφίες απο τα τραύματα του θύματος:
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδη Ανέστη μας δήλωσε ότι ο ίδιος είχε ήδη εδώ και ένα χρόνο, σχεδόν απο την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, αναδείξει το πρόβλημα και μάλιστα τότε είχε κατηγορηθεί απο τις φιλοζωικές οργανώσεις για την θέση που είχε πάρει πάνω στο θέμα των αδέσποτων σκυλιών που συχνάζουνε στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Επομένως ήταν θέμα χρόνου να το βρούμε μπροστά μας.
Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει μείνει απο τότε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά έχει ενημερώσει αρμοδίως για το πρόβλημα, όπως οφείλει άλλωστε. Η θέση της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι πάγια και αναφέρει πως το ίδρυμα αυτό (το νοσοκομείο δηλ) έχει φτιαχτεί με φιλανθρωπικά κριτήρια (να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας) και όχι με φιλοζωικά. Ο ίδιος δηλώνει ευθαρσώς φιλόζωος, και το αποδεικνύει άλλωστε, με τα 2 σκυλιά που φιλοξενεί στο σπίτι του.
Ωστόσο θεωρεί ότι τα αδέσποτα σκυλιά δεν έχουν θέση στον χώρο του Νοσοκομείου και δεν κοινωνικοποιούνται κατάλληλα εκεί, όπως ισχυρίζονται οι φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης. Τέλος περιμένει να δει την στάση που θα πάρουν οι φιλοζωικές τόσο για το δυσάρεστο συμβάν όσο και για την αποφυγή μελλοντικών παρόμοιων συμβάντων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου