Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Κύμη Ευβοίας. ! ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ?? (EIKONEΣ)

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Κύμη Ευβοίας. ! ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ?? (EIKONEΣ)


Police-Voice blog ➤
Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Κύμη Ευβοίας.
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους…Η διασκέδαση για 5 νέους ανθρώπους έμελλε να μετατραπεί σε θρήνο σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους
xtroxaio_stomio2.jpg.pagespeed.ic.08zv6_bHYG(1)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.
Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler ανοιχτό, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 – 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και 2 πάρα πολύ σοβαρά τραυματίες.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα, χτύπησε βράχο και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας.
Η κοπέλα η οποία ήταν και αρραβωνιαστικιά του οδηγού, είχε εκτιναχθεί και βρέθηκε νεκρή μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ σκοτώθηκαν και οι δυο από τους πίσω επιβάτες.
Ο νεαρός οδηγός και ακόμη ένας έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζονται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Δεν έχει προσδιοριστει ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00′ το πρωί του Σαββάτου.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.
Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα είχε πάει Χαλκίδα και επέστρεφε από διασκέδαση.
Το κακό μαντάτο έπεσε σαν βόμβα το πρωί στην τοπική κοινωνία της Κύμης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή, αφού και οι πέντε επιβάτες του μοιραίου τζιπ, είναι από την Κύμη.
troxaio-kymi01
troxaio-kymi02
eviakosmos.gr-Lamiareporta.gr- tvstar.gr
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Όσο και να προσέχεις πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη.Ίσως να μην τρέχαν και να ακούμπησε ο τροχός στο κράσπεδο,οπότε αιφνιδιάζεσαι και το τιμόνι πάει όπου θέλει.(Έχει συμβεί στο γιο μου με 40 χλμ ..ευτυχώς)Μία παρατήρηση ,πολλοί που ασχολούνται με εκτός δρόμου το ξέρουν.Οι αμερικάνικες εταιρείες τελευταία ακολουθούν μια αμφιλεγόμενη κατασκευαστική ασφαλείας,οι εμπρός κολώνες είναι σχεδόν ψεύτικες,για να αποσβένουν λέει κρούση σε μικρές ταχύτητες.Οι εικόνες ατυχημάτων με μέτριες ταχύτητες ή απλές ανατροπές είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ.Οι γνωρίζοντες από αυτοκίνητα βάζουν πρόσθετα ρολ μπαρ στις εμπρός κολώνες χλευάζοντας τα ψεύδη των εταιρειών.Στην Ελλάδα πρόσφατα είδα δύο θανατηφόρα(φωτογραφίες)που επιβεβαίωσαν το φόβο μου.Η μία κάπου στη βόρεια Ελλάδα με ίδιου τύπου, αλλά κλειστό τζιπ,με ανατροπή με ελάχιστη ταχύτητα έχασε τη ζωή της μια μητέρα 48 ετών.Αυτά γιατί με καίγαν να πω,αναζητώ την αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή