Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και την θέση της για τα ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος προχώρησαν στην έκδοση ενός βιβλίο που φέρνει αντιδράσεις.
Με τίτλο «το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες», το βιβλίο περιλαμβάνει σκηνές με δυο ομόφυλα ζευγάρια και παρουσιάζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
5259becf8767db7bff6eb5229b6c7e66-536x450
Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά.
42e22efc17c9046333cd1b24e798e0ff-536x450
e8a8fa7d8c8910cf71f31764528580b0-536x450
Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7, όμως πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν σε αυτά τα μηνύματα.
d05a982f39b0675a2e1848df4b02435e-536x450
alphafreepress.gr
Πηγή ➤

21 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ο ξεπεσμός της κοινωνίας μας. Άραγε έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία στις μέρες μας; Να αποφασίζουν οι ελάχιστοι -από κάθε άποψη- επί του συνόλου; Η ντροπή ανήκει σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ντροπη ανηκει μονο σε εσενα....επικαλεισαι δημοκρατια και μιλας σα το χειροτερο φασιστα..... μεσα στην κοινωνια δεν υπαρχουν μεταναστες?ομοφυλοι? επειδη δεν ειναι η πλειοψηφια πρεπει να τους αφαιρεσουμε απ την κοινωνια? δε θα ηθελες το παιδι σου επομενη φορα που δει ομοφυλο/μεταναστη να το προσπερασει σα να ειναι κατι φυσιολογικο και οχι να το χλευασει επειδη δεν ηξερε οτι υπαρχει και υφισταται.... επειδη εσυ μεγαλωσες με την λολα να ενα μηλο και καταντησες να εχεις αυτες τις αποψεις....

      Διαγραφή
    2. υπαρχουν και παιδεραστες και βιαστες και κτηνοβατες και αγκληματιες και πολλα αλλα ... τι φταιει μια αθωα ψυχουλα να τα λουζεται αυτα απο τοσο μικρη ηλικια

      Διαγραφή
    3. και αφου ειναι τοσο φυσιολογικο να εχει δυο μπαμπαδες γιατι υοθετουν και δεν μενει ενας απο τους δυο εγκυος οπως ολα τα φυσιολογικα ζευγαρια?

      Διαγραφή
    4. Επειδή τίθεται η λέξη δημοκρατία, η λέξη σημαίνει ο δήμος αποφασίζει. Που ακριβώς απόφασισε ο δήμος (λαός) για τέτοιες αλλαγές?? Επομένως ΔΕΝ είναι σαφώς (άμεση) δημοκρατία (όπως πολύ καιρό άλλωστε). Και ως κοινοβουλευτική ακόμη ΔΕΝ υφίσταται διότι αυτές οι κουτοπόνηρες αλλαγές δεν υπήρχαν σε κανενός είδους προεκλογική εκστρατεία (όχι ότι τηρούνε άλλες αλλά λέμε τώρα). Γενικότερα λοιπόν ΔΕΝ υφίσταται δημοκρατία παρά μόνο υποτυπωδώς και σαφέστατα αποφασίζουν λίγοι για τους πολλούς εν ερήμην τους..
      Οσο για μετανάστες κλπ. το θέμα είναι γνωστό.. δεν είναι μόνο μετανάστες είναι από παντού και βέβαια πάρα πολλοί στον αριθμό το οποίο είναι και το ένα και μοναδικό σοβαρό πρόβλημα. Για τις δε πουστρο-καταστάσεις στα βιβλία με τον ίδια ευκολία μπορούν να καταργηθούν.

      Διαγραφή
  2. "" ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς ""
    να το κάψετε Πάραυτα ή παρά ταύτα
    Δημητρης Μετσοβιτης
    το παιδι δεν ειναι ζωο κατοικίδιο συντροφιάς,
    για να εχουν ολοι στο σπιτι τους απο ενα ,
    ειναι η κατα φύσιν αναπαραγωγη του ανθρωπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να αποφασίζουν;
    Να ενημερώνουν τα παιδιά για τις αλήθειες που υπάρχουν ετσι κι αλλοιως στις κοινωνίες;

    Αλλο πραγμα η πραγματικότητα κι αλλο να την κρύβεις κατω απ' το χαλί στα παιδια.
    Θα μεγαλώσουν και θα την βρουν απροετοίμαστα και αιφνιδιασμενα, μπροστά τους.

    Ασε που αυτα, με την TV και το ιντερνετ ξερουν ηδη ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ τους ενηλικες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "που υπάρχουν έτσι κι' αλλοιώς στις κοινωνίες"
      Ποιός νομιμοποίησε την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια; Το κράτος ή ο λαός; Γιατί θεωρείται δεδομένο; Υπακούει στην πρακτική της φύσης; Της λογικής; Της Ψυχολογίας; Τα παιδιά χρειάζονται ενημέρωση για την ύπαρξη των LGBT και όχι των LGBT οικογενειών που είναι από πάσης πλευράς απαράδεκτες. Οι LGBT είναι σεβαστοί ως άτομα. Σαν παιδαγωγοί ξένων παιδιών ή παιδιών της τεχνολογίας πρέπει να τιμωρούνται μαζί με τους άλλους εκπορνευτές παιδικών ψυχών.

      Διαγραφή
  4. η ντροπη ανηκει σε ολους οσους ψηφισαν αυτα τα τερατα που ξερανε τι επαγγελονται απο πριν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσκεμμενα το κανουν οι αλητες οι πολιτικοι μας ,με την καθοδηγηση Ολλανδων και αλλων ανωμαλων προκειμενου να υποβαλουν την τρελλα σε Ελληνες πολιτες που , πλεον δεν σεβονται , περνοντας εκρηκτικες υλες να τους δωσουν το μαθημα που τους αξιζει μεσ την Ελληνικη Βουλη , σε ολους τους αποβρασμενους απο υπονομο και καλα βουλευτες . Καποτε πρεπει να δρασουμε , το οφειλουμε στο Αυριο που ειναι τα παιδια μας Ελληνες Ορθοδοξοι ειμαστε ολοι ρε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι τα πράγματα στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ. Ευτυχώς που η Αγγλία φεύγει. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα παραθέσω ένα λινκ από την ιστοσελίδα μου όπου όσο και να προσπάθησα με tην λογική, με την αγάπη, και κυρίως με ενσυναίσθηση προς τους LGBT δεν βρήκα καμία βάση για τις παραπάνω παγκόσμιες ενέργειες http://intelligentemotion.gr/ta-arthra-mas/60-lgbt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ εισαι φασιστας ρε αθλιε που τολμας και κατηγορεις γιατι δεν δεχομαστε τη γνωμη σου με το ετσι θελω.Κανεις δε μας ρωτησε αν θελουμε τετοια παιδεια στα παιδια μας.Για ποια δημοκρατια μιλας λοιπον.Εσυ εισαι το νουμερο ενα φασισταριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπου Γης και πατρής οι συγγραφείς...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή υπάρχει λοιπόν δημοκρατία εγώ θέλω να σερβίρουν σε όλα τα μαγαζιά κουραδα με αρακά...για είμαι κοπρολαγνος... Είναι φασιστικό να με αποξενώσατε από την κοινωνία σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η δημοκρατία αφαιρεί τα παράσιτα μέσα από την κοινωνία της....ενημερώσου κ διάβασε τι είναι δημοκρατία κ μετά φέρνεις θέση...διάβασε λοιπόν την δημοκρατία του εφιάλτη. ..για να μην σε παραπέμψω στην εκκλησία μας γιατί σίγουρα θα σαι άθεος...τώρα άθεος κ ανθρωπιστής που θα σαι πως γίνετε δεν το καταλαβαίνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο εξωφυλλο εχει και κατι πετσετοκεφαλους κατω αριστερα. Ειναι και αυτοι 'κανονικες οικογενειες'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρά το βρίσκω. Εφόσον υπάρχουν στην κοινωνία τέτοιες οικογένειες, πρέπει τα παιδάκια να ενημερώνονται με ειλικρίνεια για την πραγματική ζωή. Ποιος ο λόγος να τους δημιουργούμε έναν ψεύτικο κόσμο και στην εφηβεία όπου βλέπουν την αλήθεια να μας φτήνουν όλους κατάμουτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η φύση έδωσε σε όλα τα έμβια όντα το SEX ως κίνητρο για την αναπαραγωγή και την τεκνοποίηση για την διαιώνιση ΚΑΘΕ είδους. Εάν δεν υπάρχει περίπτωση αναπαραγωγής αλλα μόνον SEX. το είδος θα εξαφανιστεί στην επόμενη γενιά. Αυτό για τις προσταγές της φύσης, είναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ. Κι εγώ ...είμαι ιδιαίτερα φυσιολάτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή