Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ –ΙΕΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΓΥ..ΟΙ». ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – «ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΓΥ..ΟΙ». ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΝ [ΒΙΝΤΕΟ]


Police-Voice blog ➤


«Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν. Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα, σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας…»
Στις πρώτες οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων της Αγίας Άννας Καπέλας προσκρούουν μέχρι στιγμής διάφορες πρωτοβουλίες ΜΚΟ να ενοικιάσουν κτίρια στη Χίο για περίθαλψη των λαθρο.
o-iereas-pou-magireve-gia-tous-prosfyges-xespa-edixan-ton-chirotero-eafto-tous-itan-gyfti-dite-vinteo-620x330
Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του ιερέα Ν. Μακρή που μαζί με άλλους Χιώτες να περιθάλψουν αυτούς που παράνομα μπήκαν στη χώρα.Δείτε τι λέει για όσα βίωσε τους προηγούμενους μήνες που το μεταναστευτικό ήταν σε έξαρση.
«Εγώ ήμουν εκείνος που μαγείρευα στα συσσίτια της Μητρόπολης. Έδειξαν τον χειρότερο εαυτό τους ήταν γύφτοι. Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν. Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα. Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας. Αλληλοσφάζονται μεταξύ τους. Είναι τετρακοσμικοί, όχι απλά τριτοκοσμικοί», ανέφεραν.
Οι κάτοικοι μάλιστα δηλώνουν σύμφωνα με το politischios.gr έτοιμοι και πάλι να βγουν στους δρόμους διεκδικώντας την εκδίωξη των ΜΚΟ από το νησί.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου