Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ...ΤΟΥΜΠΑΡΑ ! ! Το «έκαψε» και το θέμα της Σημαίας ο ΥΕΘΑ Καμμένος ;

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ...ΤΟΥΜΠΑΡΑ ! ! Το «έκαψε» και το θέμα της Σημαίας ο ΥΕΘΑ Καμμένος ;


Police-Voice blog ➤
Η Απουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου απο τα Πολιτικά δρώμενα σχετικά με την Σημαία και την Λοταρία που επακολούθησε ,με το Προεδρικό Διάταγμα που μας έφερε ο Υπουργός Παιδείας που μας έκανε και μαθήματα Πατριωτισμού ,μας έκανε να αναρωτηθούμε για την αφωνία του ΥΕΘΑ ώσπου..
22
Ένα tweet όμως από τον Υπεύθυνο τύπου του Υπουργού κ.Κούσουλα Γεώργιου (μια ζωή ρεπόρτερ όπως υπογράφει ) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και δυστυχώς προσγειωθήκαμε ανώμαλα !Βεβαίως για το γράψει ο Υπεύθυνος Τύπου το επικροτεί και ο ΥΕΘΑ …Αλλά αυτά τα ίδια περίπου έλεγαν και οι Συριζαίοι που μέχρι σήμερα έκαιγαν τις Σημαίες στις Καταλήψεις …Το επικροτεί και αυτό ο Υπουργός ;0002
Για ενημέρωση σας και μόνο στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων που προΐσταται ο ΥΕΘΑ, οι Άριστοι Σπουδαστές γίνονται Σημαιοφόροι (Άνδρες ή Γυναίκες ) και όχι οι Σομπάρχες !!!
Μήπως ήρθε ο καιρός της Αλλαγής και εκεί ;
veteranos.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΔΛΔ  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ???..ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ! ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ! ! ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ! ! Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ !
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου