Hmeromhnia

------τελευταιες αναρτησεις

aa

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ?? ΥΕΝ, ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ?? ΥΕΝ, ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ


Police-Voice blog ➤
Οργή στο Πανελλήνιο μετά την απίστευτη καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ) που θέλει πυροσβέστες να εκδιώκονται από το πλοίο της επιστροφής επειδή δεν είχαν εισιτήριο.
Κυβέρνηση και εφοπλιστές εκτίθενται ξανά καθώς αποδεικνύονται ανίκανοι ακόμα και να μεταφέρουν δημόσιους λειτουργούς σε έκτακτες καταστάσεις.
Για τον Τόσκα τι να πει κανείς. Ο άνθρωπος είναι ανεπαρκής και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φωνές που τον θέλουν να αποχωρεί από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης στον επόμενο ανασχηματισμό. Ανίκανοι και στο ΥΕΝ που αντί να προστατέψουν τους ήρωες πυροσβέστες μας που απροστάτευτοι και με αυταπάρνηση μπήκαν μέσα στις φλόγες για να τις σβήσουν, τους άφησε να περιμένουν στην προβλήτα καταπονημένοι, πεινασμένοι και διψασμένοι.
Και φυσικά οι εφοπλιστάδες που στο όνομα της… τήρησης του νόμου, πέταξαν έξω από το πλοίο τους πυροσβέστες επειδή… δεν ήταν στην λίστα επιβατών και δεν είχαν εκδώσει μηδενικό εισιτήριο. Όταν είναι μαύροι από τους καπνούς, γιατί προστάτεψαν το νησί και θα συνεχίσεις να έχεις πελατεία αγαπητέ πλοιοκτήτη, τι μηδενικό εισιτήριο να βγάλουν;;;;;
Κράτος μπανανία που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του μόνο σε όσους εισβάλουν στη χώρα απροκάλυπτα και όχι στους αληθινούς πατριώτες που πληρώνονται μόνο το 1/3 όσων παντελονιάζουν οι 300 χαραμοφάηδες της Βουλής. Για τυπικούς λόγους αναδημοσιεύουμε παρακάτω την απάντηση της Kefalonian Lines που δηλώνει ότι στο παρελθόν έχει μεταφέρει δωρεάν δημόσιους λειτουργούς αλλά αυτή τη φορά όχι καθώς οι πυροσβέστες δεν έσπευσαν στην ουρά -λες και ήταν τουρίστες – για να βγάλουν εισιτήριο.
Αναλυτικά η απάντηση:
Σχετικά με την επιστολή – καταγγελία της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. περί δήθεν αποκλεισμού πυροσβεστών στο λιμένα του Πόρου Κεφαλονιάς από την Kefalonian Lines, σημειώνουμε τα παρακάτω.
Η Kefalonian Lines, ως ναυτιλιακή – ακτοπλοϊκή εταιρεία υπόκειται σε πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο κανόνων ασφαλούς πλεύσης και μεταφοράς επιβατών, πληρώματος και οχημάτων. Για αυτό το σκοπό, η εκτέλεση των δρομολογίων της γίνεται πάντοτε βάσει τήρησης συγκεκριμένων πρωτοκόλλων και καταστάσεων επιβατών και οχημάτων, χωρίς «εκπτώσεις» σε θέματα ασφαλείας επιβατών και πληρώματος.
Όσον αφορά στην «καταγγελία» της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. -για την οποία, σημειωτέον, ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε.- συνοψίζουμε τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα.
Αρχικά, το αρμόδιο όργανο του Λιμενικού Σταθμού Πόρου Κεφαλονιάς ζήτησε από την Kefalonian Lines να καθυστερήσει τον απόπλου του πλοίου «Νήσος Κεφαλονιά» από τον Πόρο Κεφαλονιάς προς την Κυλλήνη, προκειμένου να μεταφερθεί δείγμα λαδιών πυροσβεστικού αεροσκάφους που επιχειρούσε για την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονταν στην Κεφαλονιά. Πράγματι, το σχετικό δείγμα μεταφέρθηκε στο «Νήσος Κεφαλονιά», βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου.
Ωστόσο, προσήλθαν στο λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς προς αποχώρηση από το νησί μας και πυροσβέστες χωρίς καμία προηγούμενη επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση της εταιρείας μας από την αρμόδια Υπηρεσία. Η ενημέρωση αυτή είναι υποχρεωτική και λαμβάνει χώρα σε κάθε περίπτωση γεγονότων έκτακτης ανάγκης, σαν αυτές που βιώνει το νησί της Ζακύνθου και το νησί μας αυτές τις μέρες. Επιπλέον, οι εν λόγω πυροσβέστες δεν ανήκαν σε καμία κατάσταση επιβίβασης προς αποχώρησή τους από την Κεφαλονιά, όπως απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία (βάσει της οποίας επιβιβάζονται στα πλοία όλο το προσωπικό του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας).
Παρόλο που δεν διέθεταν το απαιτούμενο «Φύλλο Πορείας» και δεν ήταν εγγεγραμμένοι στη σχετική κατάσταση επιβίβασης προς αποχώρηση από την Κεφαλονιά, υπάλληλος συνεργαζόμενου πρακτορείου του Πόρου Κεφαλονιάς τους πρότεινε να ταξιδέψουν με την έκδοση μηδενικών εισιτηρίων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταγραφή τους στην απαιτούμενη λίστα επιβατών για σκοπούς ασφαλείας. Καθιστούμε δε σαφές, ότι η Kefalonian Lines ουδεμία ενημέρωση είχε ως προς τον παραπάνω χειρισμό από το εν λόγω πρακτορείο, ενώ η Διοίκηση της Kefalonian Lines ενημερώθηκε σχετικά εκ των υστέρων.
Στο σημείο αυτό τονίζουμε ότι πληθώρα πυροσβεστών και πυροσβεστικών οχημάτων έχουν μεταφερθεί υπό τις τρέχουσες έκτακτες συνθήκες στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, χωρίς ουδέποτε να προκύψει κανένα πρόβλημα ή δυσλειτουργία. Πέραν δε τούτων, επισημαίνουμε ότι, χθες 16 Αυγούστου 2017 το πλοίο και το πλήρωμά του ήταν σε 24ωρη επιφυλακή προκειμένου να μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ, σε περίπτωση που απαιτούνταν, επιπλέον δυνάμεις για την ενίσχυση του έργου κατάσβεσης των πυρκαγιών.
Όλοι οι Κεφαλλονίτες γνωρίζουν ότι η Kefalonian Lines έχει επανειλημμένα συνδράμει καθοριστικά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, αλλά και κάθε κρατικής υπηρεσίας. Αναφέρουμε δε ενδεικτικά ότι, την περίοδο των σεισμών το 2014, η Kefalonian Lines για περίοδο πλέον των 4 μηνών μετέφερε ΔΩΡΕΑΝ περισσότερα από 3.000 στελέχη του κρατικού μηχανισμού τα οποία μετέβαιναν στο νησί μας στο πλαίσιο διαχείρισης της τότε κατάστασης έκτακτης ανάγκης.
Τέλος, η Kefalonian Lines, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και κάθε φορέα του κρατικού μηχανισμού που θέλει να συμβάλει σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει το νησί μας. Με εκτίµηση, Kefalonian Lines
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου