Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ..Απο το πρώτο σκαλί του βάθρου στην Ουγγαρία, στην φωτιά του Lido στη Συγγρού. !

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ..Απο το πρώτο σκαλί του βάθρου στην Ουγγαρία, στην φωτιά του Lido στη Συγγρού. !


Police-Voice blog ➤
Απο το πρώτο σκαλί του βάθρου στην Ουγγαρία, στην φωτιά του Lido στη Συγγρού.

Δεν είναι ένας μήνας που αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατακτούσε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Λειόκανων Όπλων στην Ουγγαρία και την πρώτη θέση στο ομαδικό της ίδιας διοργάνωσης ανεβάζοντας τη γαλανόλευκη στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η ώρα έγραφε 11:50 όταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφτασε πρώτη στο club Lido το  οποίο ειχε τυλιχτεί στις φλόγες και το έπνιγε ο καπνός.

 Η ομάδα κλείνει τον παράδρομο για να μην κινδυνεύουν οι διερχόμενοι ,όταν παρατήρησαν απο την στοά εισόδου στην παλυκατοικίας της ίδιας οικοδομής να βγαίνει μια οικογένεια με δυο μωρά στην αγκαλιά μέσα απο πυκνούς καπνούς και να φωνάζουν οτι υπάρχουν και άλλοι μέσα στο κτήριο.

 Ο αστυνομικός την ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν έχασε δευτερόλεπτο και μπήκε μέσα στην στοά. Βρήκε την είσοδο της οικοδομής και χτύπησε τα κουδούνια μήπως και εντοπίσει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια ή έχει εγκλοβηστεί. Ο καπνός είναι έντονος, με μεγάλη δυσκολία η αναπνοή αλλά και η ορατότητα ,όταν μια ηλικιωμένη κυρία απαντάει. Δυστυχώς ο καπνός ήταν τόσο πολύς που η αναπνοή πλέον γινόταν με μεγάλη δυσκολία  και αναγκάστηκε να απομακρυνθεί προλαβένοντας όμως να ανοίξει την είσοδο της οικοδομής ώστε να διευκολυνθεί η πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν απο το κτήριο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και μια νεαρή κοπέλα χάρη στην απλή αλλά επικίνδυνη και ηρωική κίνηση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ,να προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην πυροσβεστική

Διερχόμενα από το σημείο δυο ασθενοφόρα ιδιωτικής εταιρείας προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες χορηγόντας οξυγόνο  στον αστυνομικό ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε με περιπολικό στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο  όπου και εισήχθη λόγο αναπνευστικού  για προληπτικούς λόγους
Πηγή ➤http://police-voice.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου