Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

«Μαμά μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω»!!!- Το sms της 18χρονης από την Πετρούπολη που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον πατέρα της… (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μαμά μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω»!!!- Το sms της 18χρονης από την Πετρούπολη που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον πατέρα της… (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Νέα σοκαριστική τροπή παίρνει η υπόθεση της πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη κατά την οποία ένας 55χρονος και η 18χρονη κόρη σώθηκαν την τελευταία στιγμή και νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.   Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως η 18χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση από τον πατέρα της, ο οποίος στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι θέλοντας να την κάψει. Το δελτίο του Alpha μετέδωσε πως όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, ο πατέρας της, είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την κόρη του και στη συνέχεια επιχείρησε να την κάψει ζωντανή.
Οι γιατροί είπαν πως η 18χρονη έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη ενώ δίπλα της είναι η μητέρα της η οποία είναι συγκλονισμένη και φέρεται να δήλωσε πως ο πρώην σύζυγός τς ήταν βίαιος.   Αυτό που φαίνεται να προκάλεσε την οργή του πατέρα της είναι ένα sms στο κινητό της 18χρονης το οποίο είδε. To μήνυμα φέρεται να έγραφε προς την μητέρα της «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ».   Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.
Δείτε το βίντεο με όλες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις:

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου