Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Άνδρας οδηγούσε μαζί με τη γυναίκα του όταν η αστυνομία του έκανε νόημα να σταματήσει. Όταν έμαθε το λόγο του κόπηκαν τα πόδια απο την χαρα !

Άνδρας οδηγούσε μαζί με τη γυναίκα του όταν η αστυνομία του έκανε νόημα να σταματήσει. Όταν έμαθε το λόγο του κόπηκαν τα πόδια απο την χαρα


Police-Voice blog ➤
Μία μέρα, ο βετεράνος του στρατού Jerry Wright και η σύζυγός του, Nikki,
ήταν στο αυτοκίνητο όταν ξαφνικά τους σταμάτησε η αστυνομία. Παραδόξως, η Nikki άρχισε να καταγράφει σε βίντεο το περιστατικό, αφού ήξερε ότι η στιγμή εκείνη ήταν μοναδική.
Σαστισμένος, χωρίς να ξέρει γιατί τον είχαν σταματήσει, ο Wright από το Hurst του Τέξας περίμενε τον αστυνομικό να έρθει στο παράθυρο του οδηγού. Ευτυχώς, ο Wright γνώριζε αυτόν τον αστυνομικό – ήταν ένας φίλος του. Ο αστυνομικός του λέει: “Τι κάνεις, φίλε μου; Καιρό έχω να σε δω!”
“Καλά, μόλις βγήκα από το νοσοκομείο. Εσύ πώς πας;” απάντησε ο Wright, ο οποίος ήταν ακόμα υπό την επήρεια των φαρμάκων.
Τότε, ο αστυνομικός του είπε για ποιο λόγο τον σταμάτησε. “Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, ο λόγος για τον οποίο σε σταμάτησα είναι επειδή έχεις παιδί στο αυτοκίνητο χωρίς παιδικό καθισματάκι.”
Ο Wright, ακόμα πιο μπερδεμένος, του απάντησε: “Δεν έχω παιδί στο αυτοκίνητό μου.”
“Δεν έχεις παιδί στο αυτοκίνητο;” ρώτησε έκπληκτος ο αστυνομικός.
“Όχι,” είπε ο Wright.
“Είσαι σίγουρος;” ρώτησε, κοιτάζοντας πίσω του. “Είσαι σίγουρος γι’ αυτό;”
Όταν γύρισε ο Wright, είδε το χέρι της συζύγου του να εμφανίζεται μπροστά από την κάμερα, κρατώντας ένα τεστ εγκυμοσύνης!
“Τι έλεγα;;;” είπε ο αστυνομικός στον Wright. Στη συνέχεια, επισήμανε σε αυτό που κρατούσε η γυναίκα του στο χέρι της.
Ο Wright έμεινε μ’ ανοιχτό το στόμα!
Με ένα σκανδαλιάρικο χαμόγελο στα χείλη της, η σύζυγός του αναφώνησε: “Έχουμε ένα παιδί στο αυτοκίνητο χωρίς παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου!”
Ο αστυνομικός χαμογελούσε μέχρι τ’ αυτιά. “Νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι είσαι μπαμπάς!” δήλωσε ο αστυνομικός, χτυπώντας τον ώμο του Wright.
Εντελώς ξαφνιασμένος, ο Wright δέχθηκε άλλη μια έκπληξη. Ένας δεύτερος αστυνομικός έδωσε μια τσάντα δώρου στη σύζυγό του, η οποία με τη σειρά της την έδωσε στον άντρα της.
Είχε μέσα ένα αρκουδάκι που κρατούσε μία πινακίδα που έγραφε: “Μπαμπά, τα λέμε στα γενέθλιά σου.” Το παιδί επρόκειτο να γεννηθεί στα γενέθλια του Wright. “Απίστευτο! Αυτό είναι φοβερό,” αναφώνησε. Στη συνέχεια, βρήκε ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε: “Λατρεύω τον εκπληκτικό μπαμπά μου”.
“Πώς νιώθεις;” ρώτησε η σύζυγός του.
Λίγο αμήχανα, αλλά χαμογελαστά, ο Wright απάντησε: “Είμαι χαρούμενος,” και έσκυψε και φίλησε τη γυναίκα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου