Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κύπριοι επιβάτες εγκλωβίστηκαν στην Τουρκία λόγω αναγκαστικής προσγείωσης!

Κύπριοι επιβάτες εγκλωβίστηκαν στην Τουρκία λόγω αναγκαστικής προσγείωσης! | Newsit.gr

Police-Voice blog ➤

- 7 Κύπριοι επιβάτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη Σμύρνη
- Χθες, αεροσκάφος της Jet2 με 300 επιβάτες αναχώρησε από το Μάντσεστερ με προορισμό την Κύπρο
- Το αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη την ώρα που βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση 








Κύπριοι επιβάτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη Σμύρνη μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Jet2, το οποίο αναχώρησε από το Μάντσεστερ με προορισμό την Κύπρο.

Το αεροσκάφος αναχώρησε χθες βράδυ και κατά τη διάρκεια της πτήσης παρουσίασε βλάβη στο γενικό σύστημα ηλεκτρονικών κάνοντας τους επιβάτες να ανησυχήσουν όταν τα φώτα της καμπίνας έσβησαν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τη στιγμή της βλάβης το αεροπλάνο βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Τουρκίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Σμύρνη.

Σύμφωνα με το SigmaLive, μέσα στο αεροσκάφος βρίσκονται 300 επιβάτες μεταξύ των οποίων και 7 Κύπριοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια σε ξενοδοχείο. Παράλληλα γίνονται διαβήματα προκειμένου για τους Κύπριους επιβάτες να διασφαλιστεί από την Κυπριακή Δημοκρατία ότι θα μεταφερθούν στην Κύπρο εντός της ημέρας, χωρίς αυτό να γίνει μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Το Υπουργείο Εξωτερικών είναι ήδη ενήμερο για την κατάσταση και πραγματοποιεί τα κατάλληλα διαβήματα μέσω του αρμόδιου τμήματος διαχείρισης κρίσεων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις ώρες αναμονής των επιβατών στο αεροδρόμιο της Σμύρνης. 




Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου