Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! Δείτε τις φάτσες των αδίστακτων Αλβανών πορτοφολάδων του μετρό που «ρήμαζαν» τους επιβάτες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! Δείτε τις φάτσες των αδίστακτων Αλβανών πορτοφολάδων του μετρό που «ρήμαζαν» τους επιβάτες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Άνετοι και χωρίς ίχνος ενοχής οι πορτοφολάδες κατεβαίνουν στην αποβάθρα του Μετρό και αμέσως παίρνουν θέσεις. «Τσεκάρουν» τα θύματά τους, ανυποψίαστους πολίτες. Και μετά, κάνουν τα πάντα για να τους αρπάξουν ό,τι μπορούν.
Η αστυνομία έδωσε την Παρασκευή (22.09.2017) στη δημοσιότητα video ντοκουμέντο από τη δράση των μελών της μεγαλύτερης σπείρας πορτοφολάδων που εξαρθρώθηκε ποτέ. Μια σπείρα με λεία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
«Ξάφριζαν» πολίτες που χρησιμοποιούσαν το Μετρό. Τους έκλεβαν πορτοφόλια, κοσμήματα, χαρτοφύλακες.
Εκτός από το video ντοκουμέντο με το πως δρούσαν, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες μερικών εκ των συλληφθέντων. 49 για την ακρίβεια. Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να αντιλαμβάνονται την παρουσία ατόμων που θέλουν να τους κλέψουν.
Οι δε φωτογραφίες τους δημοσιοποιούνται, μετά από εισαγγελική διάταξη προκειμένου:
αφενός την αποτροπή της διάπραξης ανάλογων εγκληματικών ενεργειών και
αφετέρου για να αναγνωριστούν κι από άλλα θύματά τους.

Καρέ καρέ πως δρούσαν οι πορτοφολάδες

Στο video φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόπος δράστης των μελών της σπείρας. Οι πορτοφολάδες μπαίνουν στο σταθμό του Μετρό και παίρνουν «θέσεις». Μπαίνουν ξεχωριστά στις αποβάθρες. Συνεννοούνται και ετοιμάζονται να δράσουν μόλις φτάσει ο συρμός.
Μέσα σε κόκκινο κύκλο φαίνονται δυο άνδρες, με πράσινη και μπλε μπλούζα και μια γυναίκα που φορά μεγάλο καπέλο.
Σε δεύτερη φάση, στο video, φαίνονται κι άλλα μέλη της συμμορίας. Ο συρμός φτάνει στο σταθμό και αμέσως γίνεται κίνηση. Τίποτα δεν προδίδει ότι γνωρίζονται.
Η δράση ξεκινά: τα μέλη της σπείρας κρατούν την πόρτα κλειστή. Στόχος να δημιουργήσουν συνωστισμό, ώστε οι συνεργοί τους, που έχουν μπει στο βαγόνι, να μπορέσουν να κλέψουν τους επιβάτες.
Σε ένα τρίτο καρέ από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ξεκάθαρα πως ένα μέλος της σπείρας εμποδίζει, με την ζακέτα του, την πόρτα να κλείσει. Απλώνει τη ζακέτα του για να τη μαγγώσει η πόρτα, να ανοίξει ξανά και να μπεί κι άλλος κόσμος.

Η μοιρασιά

Όταν πια αποφασίζουν να κατέβουν από το Μετρό, οι πορτοφολάδες φροντίζουν να… κάνουν τη μοιρασιά άμεσα! Και αυτό για έναν και μοναδικό λόγο: για να μην έχουν πάνω τους μεγάλα χρηματικά ποσά σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.

Δείτε το video που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Αυτοί είναι οι πορτοφολάδες του Μετρό

1. (επ) KOΝSTANDINI ή ΚΟΝ STADIN (ον) AMARILDO του ALBERTO και της SMETANA ή USMETANA , γεν. 12-5-1985 Αλβανία
2. ( επ ) CAMI ή TSAMI ( ον ) FATMIRA ή ANTONIA ή ROMINA του AGIM ή ANGELO ή ANGEL και της ELENI γεν . 28-6-1981 στην Αλβανία
3. ( επ ) PROFKA ( ον ) ANDREA του NASHO ή THANAS ή THANASI και της KASSIANI ή KASJANIKASTANI γεν . 11-1-1970 στην Αλβανία
4. ( επ ) KADUNI ( ον ) ERALD του MUSA και της SHKURYA γεν .3-7-1992 στην Αλβανία

Γιατί δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία

Η αστυνομία παρακαλεί τους να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σα μέλη της σπείρας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (διεύθυνση-συγκρότηση-ένταξη), της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσα από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών για αποκλειστική χρήση καθώς και της πλαστογραφίας.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 37 ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΔΩ !
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου