Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ! Νέες αποκαλύψεις!! Με μετρητά πλήρωσε ο Καμμένος στο Λονδίνο – Δείτε την απόδειξη από το Mandarin

Νέες αποκαλύψεις!! Με μετρητά πλήρωσε ο Καμμένος στο Λονδίνο – Δείτε την απόδειξη από το Mandarin


Police-Voice blog ➤
Με μετρητά πλήρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το ξενοδοχείο
στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως διαβεβαίωσε την ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα.
Η απόδειξη πληρωμής των 2.642 στερλινών με… μετρητά πυροδοτεί ήδη νέες πολιτικές αντιδράσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Μάλιστα στην απόδειξη, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Αμυνας, αλλά η διεύθυνση του Υπουργείου.
Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε:
Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.
Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!
tweet stavros444
Παρέμβαση και από Άδωνι
Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έγινε και από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και κάνει λόγο για τα ψέμματα που είπε ο υπουργός στην ολομέλεια και διατύπωσε μια σειρά από ερωτήματα:
1ον Γιατί είπε ψέματα ενώπιον του Πρωθυπουργού και της Βουλής ο κ. Καμμένος προχθές; Τί είχε να κρύψει;
2ον Πως βρήκε τόσα μετρητά (+3.000 ευρώ) εν μέσω capital controls ο πτωχός βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων του κ. Καμμένος; Αν τα πήρε από το λογαριασμό του μπορεί να αποδείξει τέτοια κίνηση χρημάτων;
3ον Αν δεν είναι δικά του μήπως τα χρέωσε τελικά με κάποιο τρόπο στον έλληνα φορολογούμενο ή του τα πλήρωσε κάποιος άλλος και με Τί αντάλλαγμα;
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό σημείωσε:
Τι σκοπεύει να κάνει ο κ. Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο Υπουργός και συνεταίρος του όχι μόνον ζει ζωή χλιδής αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων; κυρίως Τι σκοπεύει να κάνει ο κύριος Αλέξης Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να τον εξαπατήσει με ψεύτικο χαρτί;
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου