Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?? ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΤ@Σ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜ@ΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ?? Ξυλοκόπησαν 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ &3 δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι ! !

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?? ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΤ@Σ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜ@ΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ??  Ξυλοκόπησαν 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ &3 δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι ! !


Police-Voice blog ➤

Νέο κρούσμα βίας το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα. Ομάδα νεαρών εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι, τους θεώρησαν… ακροδεξιούς και τους επιτέθηκαν. 

Οι δόκιμοι αξιωματικοί βρήκαν καταφύγιο σε κοντινή καφετέρια, όπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς έφεραν ελαφρά τραύματα από την επίθεση. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών. 

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να επισκεφθεί τους τρεις νέους. "Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401.Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους,επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων" τόνισε στο λογαριασμό του στο Twitter. 

Η κατάσταση στο κέντρο ήταν τεταμένη, καθώς νωρίτερα σημειώθηκαν και συμπλοκές, όπως επίσης και μικροεπεισόδια με έναν τραυματία στο Σύνταγμα, ενώ αργότερα έγιναν επεισόδια και στα Εξάρχεια, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
ΑΙΣΧΟΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Ξυλοκόπησαν δοκίμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι!!!!

Πηγή: http://www.skai.gr/ΤΩΡΑ


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. Δηλαδη ρε π@υσταρια της αριστερας . οποιος εχει κοντο μαλλι πρεπει να ειναι ακροδεξιος κ φασιστας....????? Πρεπει ολοι να μοιζουν σαν πιθηκοι της αριστερας...????
    Μεγαλυτεροι φασιστες από τους αριστερυς δεν υπηρξαν ποτε σε αυτο τον τόπο.., θα τριζουν τα κοκκαλα των χουντικων που τους κλαυουν την δοξα....!!!
    Αριστερα=Αν δεν συμφωνεις με τα ηλιθια ,ανθελληνικα , αντιχριστα πιστευω μας πρεπει να πεθανεις...!!!
    Ή μαζι τους ή νεκρος..., αυτη ειναι η δημοκρατια της αριστερας και των "προοδευτικων"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να εναντιώνεστε στον πολιτικό σας προιστάμενο που σας αφήνει έκθετους και σας ρίχνει βορρά στον κάθε μπαχαλάκο σας φταίνε οι δημοσιογράφοι. Αντί μα ζέψετε τους γλύφτες και να βγάλετε μια ανακοίνωση μέσω του συνδικαλιστκού σας οργάνου η με όποιο άλλο τρόπο θέλετε έστω και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας φταίει η διατύπωση λες και θα άλλαζε κάτι. Εγώ ώς πολίτης θα προστατυθώ και δεν θα βγω απο το σπίτι μου Εσύ εισαι στο δρόμο και σε χτυπάνε βάζοντας σε κίνδυνο την οικογένειά σου. Διάλεξε με ποιον τρόπο θα αμυνθείς. Σου φαίνεται λογικό να αρκείσαι στη διατύπωση του όποιου πληρωμένου μέσου σε μια κοινωνία που κάνει κουμάντο στα ΜΜΕ η κυβέρνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή