Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα μαζί του! Βούρκωσε ο Γιάννης Λεμπιδάκης: Αν δεν ήταν η αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα μαζί του! Βούρκωσε ο Γιάννης Λεμπιδάκης: Αν δεν ήταν η αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Η γιορτή της Αστυνομίας στην οποία και παραβρέθηκε

ο Γιάννης Λεμπιδάκης αποτέλεσε την αφορμή να ξυπνήσουν μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στην διάρκεια της ομηρίας των 6 μηνών του Μιχάλη.



Η λύτρωση για την οικογένεια μπορεί να ήρθε επιτέλους με την απελευθέρωση του επιχειρηματία και υπό την καθοδήγηση πάντα, άριστη συνεργασία και συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, όμως οι μνήμες των όσων δραματικών στιγμών προηγήθηκαν δε θα σβήσουν ποτέ.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Λεμπιδάκης ήταν εκεί. Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για έναν και μοναδικό σκοπό . Να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία που κατάφερε για πολλούς το ακατόρθωτο… Ο γιος του όχι μόνο δεν είναι πλέον όμηρος, αλλά είναι ελεύθερος και χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.
Με συγκίνηση και σπασμένη φωνή παίρνει θέση στο βήμα της εκδήλωσης της αστυνομίας, ο πατέρας Γιάννης και όχι ο επιφανής Κρητικός κ. Λεμπιδάκης.
«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή .Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ.
Πηγή: neakriti.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου