Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΟ είναι το σωστό ΕΘΝΟΣΗΜΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! (ΦΩΤΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΟ είναι το σωστό ΕΘΝΟΣΗΜΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
«Είδα πριν απο λίγο το θέμα που αφαιρέθηκε ο σταυρός από το σήμα της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων. Επίσης διαπίστωσα ότι λείπουν οι υπόλοιπες γραμμές από το σήμα που απεικονίζει την ελληνική σημαία. Μιλαμε για πρόχειρο και κακοσχεδιασμένο σήμα!
Επίσης το ίδιο κάνει η ΕΠΟ στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών και σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος όπου οι γραμμές κοιτούν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών! Όσο για τον σταυρό… Άλλη μια κακοποίηση και παραποίηση της ελληνικής σημαίας!
Gnisio Alithino  Authentiko  Ethnosimo
Σε αυτούς που αφαιρούν τον σταυρό από την ελληνική σημαία και σε αυτούς που παραποιούν και κακοποιούν την ελληνική σημαία τους στέλνω το σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία που έχει τον σταυρό συν τις 9 παράλληλες γραμμές με 5 μπλε και 4 λευκές γραμμές.»
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Αφαίρεσαν τον σταυρό από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων



H Ελληνική Ένωση Ακρωτηριασμένων Ποδοσφαιριστών επέλεξε να αγωνίζεται σε αγώνες στο εξωτερικό…αλλά και σε φιλικούς αγώνες επιλέγοντας το ακόλουθο έμβλημα το οποίο χρησιμοποιεί και ως επίσημο. Πρόκειται για παραλλαγή της σημαίας της Ελλάδας αλλά ο σταυρός είναι σχεδόν άφαντος και δε θυμίζει με τίποτα τον σταυρό που υπάρχει στην σημαία μας και όλοι ξέρουμε.
Μάλλον ο δημιουργός του συγκεκριμένου εμβλήματος , Πάνος Χ. (για ευνόητους λογούς δεν αναφέρουμε το πλήρες ονοματεπώνυμο του) επέλεξε να σχεδιάσει το νέο λογότυπο της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων έτσι ώστε να θυμίζει την ειδική τους ανάγκη, »ακρωτηριάζοντας» κατά κάποιο τρόπο τον ίδιο τον σταυρό.
Δεν φταίει όμως σε τίποτα ο σταυρός!
Δεν χρειαζόταν να γίνει μια τέτοια μετατροπή σε ένα ιερό σύμβολο όπως είναι ο σταυρός, πόσο μάλλον η πλήρης αλλαγή με την όποια παρουσιάζεται η ελληνική σημαία.
Γνωρίζουμε πως απαγορεύεται βάση νομού η οποιαδήποτε χρησιμοποίηση της ελληνικής σημαίας για εμπορικούς σκοπούς, αυτός όμως δεν είναι λόγος να παραβιάζουμε και να καταστρέφουμε ιερά και εθνικά μας σύμβολα.
Ελπίζουμε ο δημιουργός αλλά και η ομάδα να το αντιληφθεί και να χρησιμοποιήσουν ένα σύμβολο που θα θυμίζει πραγματικά Ελλάδα!

Πηγή ➤

7 σχόλια:

  1. Καλο θα ήταν αν δε γνωρίζετε να μη συκοφαντείται και θίγεται άσκοπα τόσο τους παίκτες όσο και τον δημιουργό του εν λόγω λογότυπου με τις αχρείαστες κακεντρέχειες σας. Λανθασμένο και στην καλύτερη ελλειπέστατο το "ρεπορτάζ" σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τελικά φέρουν ,η δεν φέρουν και το Εθνόσημο στις εμφανίσεις τους να μάθουμε και εμείς..και αν οχι ,τότε για ποιό λόγο??

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά θέμα είναι και το προτεινόμενο σήμα είναι ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά θέμα είναι και το προτεινόμενο σήμα είναι ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προτεινόμενο σήμα που συμβολίζει και απεικονίζει την ελληνική σημαία είναι ότι καλύτερο που υπάρχει στο διαδίκτυο και θεωρείτε το σήμα των επιτυχιών. Αυτό το σήμα που απεικονίζει και συμβολίζει την ελληνική σημαία έγραψε ιστορία χρυσά γράμματα, έγινε διαχρονικό, είναι το Νο1 σήμα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και σε όλο το διαδίκτυο. Όσοι ξέρουν, ξέρουν τι θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η ΕΠΟ είχε βάλει το προτεινόμενο σήμα που απεικονίζει και συμβολίζει την ελληνική σημαία που είναι το αριστούργημα θα είχαν τελειώσει, θα τα είχε κονομήσει τρελά, θα είχε αποταταστήσει το προφίλ της σε πολλά επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το το προτεινόμενο σήμα που απεικονίζει και συμβολίζει την ελληνική σημαία είναι το σωστό και αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία αναγνωρίζουμε.
    Αυτή είναι η απάντησή μας προς στην ΕΠΟ και σε όλους αυτούς που είναι υπέρ του σήματος που είναι ψευτοεθνόσημο και ειναι προσβολή, παραποίηση και κακοποίηση της ελληνικής σημαίας που κοιτά προς τα κάτω τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή