Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ GO HOME ΣΤΟ WELCOME ! ! Την ερχόμενη εβδομάδα τα πρώτα αμερικανικά ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη

ΑΠΟ ΤΟ GO HOME ΣΤΟ WELCOME ! !  Την ερχόμενη εβδομάδα τα πρώτα αμερικανικά ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη


Police-Voice blog ➤ΑΠΟ ΤΟ  φονιάδες των λαών Αμερικανοί!! ΣΤΟ  WELCOME ! ! 
Τα πρώτα αμερικανικά ελικόπτερα θα εμφανιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την απόφαση των ΗΠΑ για εγκατάσταση Μονάδας Συναρμολόγησης τους στην περιοχή μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 19 στρατιωτικά ελικόπτερα που προέρχονται από τη Ρουμανία, θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της πόλης.
Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα, αφού αποσυναρμολογηθούν κάποια κομμάτια τους, στη συνέχεια θα φορτωθούν σε πλοίο του αμερικανικού στόλου που θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με προορισμό την Ισπανία.
Τα ελικόπτερα δεν θα φτάσουν όλα μαζί, αλλά ανά ομάδες των πέντε, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα οι ημέρες της επόμενης εβδομάδας που θα συμβεί αυτό.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δείχνει πως η υλοποίηση του project για την εγκατάσταση στην περιοχή Μονάδας Συναρμολόγησης Ελικοπτέρων αλλά και Αμερικανικής Βάσης, δεν είναι απλά μια ευχή ή πρόθεση, αλλά έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένες κινήσεις για την υλοποίηση τους.
Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν μάλιστα στο πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Ρόναλντ Τραμπ υπογράφηκαν και οι σχετικές συμφωνίες, άσχετα αν αυτό που προβλήθηκε ήταν το θέμα του σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG.
Πηγή: evros-news.gr
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΚΦΑ ΤΟ 2015 ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ,ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή