Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

21 Νοεμβρίου: Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων - Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων

21 Νοεμβρίου: Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων - Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων


Police-Voice blog ➤


H Παναγιά των Ελλήνων να τους έχει πάντα υπό τη Σκέπη της! (video)


Ετούτοι εδώ έχουν τη Παναγιά Μαζί τους ,την Παναγιά των Ελλήνων που τους κρατά πάντα γερούς και δυνατούς !
Ετούτοι πρέπει να έχουν καθαρό το μυαλό και το χέρι τους σβέλτο …Αν χρειαστεί να παλέψουν για  την Πατρίδα !
Ετούτοι εδώ δε
ceb5ceb4
ΔΕν είναι από το εκείνους που ξέρετε …Είναι ξεχωριστοί γιατί δεν θα διστάσουν ποτέ να προστατέψουν την Πατρίδα ούτε να αφήσουν τα κόκαλα των δικών τους  να τα μαγαρίσουν τα σκυλιά των βαρβάρων !E.D
Σε τούτη τη ζωή θα παραδώσουν τη ζωή και το σώμα τους και στην άλλη θα το ζητήσουν …Εμείς πρέπει να μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια όταν θα έρθει εκείνη η φοβερή  ώρα !
Είσαι Έλληνας ,Ωραίος και Δυνατός σαν Ημίθεος  μην το ξεχνάς ποτέ… Και ετούτοι εδώ είναι οι λίγοι ,οι Γενναίοι τα Τιμημένα παιδιά της Ελλάδος που φέρουν την  Στολή του Έλληνα Στρατιώτη ,γεννημένα πάντα να νικούν …Όταν τους αφήνουν να πολεμούν !

Καμαρώστε τους στο βίντεο που ακολουθεί !!!



Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου...Τα Εισοδία της Θεοτόκου τιμά σήμερα,  η Εκκλησία μας.




Η Άννα, η μητέρα της Θεοτόκου, επειδή πέρασε όλη σχεδόν τη ζωή της στείρα, χωρίς να γεννήσει παιδί, παρακάλούσε προσευχόμενη στο Θεό, μαζί με τον άνδρα της Ιωακείμ, να τους χαρίσει ένα παιδί.
Και αν γινόταν αυτό, αμέσως θα το αφιέρωναν στο Θεό. Και πράγματι, ο Θεός ευδόκησε και εισάκουσε τις προσευχές τους, και η Αννα γέννησε την Υπεραγία Θεοτόκο. Όταν Αυτή έγινε τριών χρονών, Την πήραν οι γονείς Της και αφιέρωσαν τη Θυγατέρα τους στο Θεό, αφού Την πήγαν στο Ναό.
Την παρέδωσαν στον αρχιερέα Ζαχαρία, ο οποίος αφού Την παρέλαβε, Την εισήγαγε στα Άγια των Αγίων, όπου εκεί μόνο ο αρχιερέας έμπαινε μια φορά το χρόνο.
Αλλά ο Ζαχαρίας γνώριζε δι'αποκαλύψεως τι έμελλε να συμβεί δια της Κόρης Αυτής. Εκεί η Παρθένος έμεινε δώδεκα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα ο Αρχάγγελος Γαβριήλ καθημερινά προμήθευε την Παναγία με ουράνια τροφή.
Βγήκε τότε, όταν ήλθε η ώρα του Θείου Ευαγγελισμού για να συμβάλει στη σάρκωση του Σωτήρα Χριστού, που είναι «ο αγαπήσας ημάς και δους παράκλησιν αιωνίαν και ελπίδα αγαθήν εν χάριτι» (Β' Θες. 2:16). Ο Οποίος, δηλαδή, μας αγάπησε και μας έδωσε παρηγοριά που δε θα έχει τέλος, αλλά θα είναι αιώνια, και μας χάρισε ελπίδα αγαθών ουρανίων.

Πηγή ➤.ΕΠΙΜ. police-voice gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου