Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΝΙΚΟΣ στο κέντρο του ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ξανά στο ΜΕΤΡΟ!Αναφορές για πυροβολισμούς! Πολυσύχναστη η περιοχή λόγω Black Friday! «Μπείτε μέσα» η οδηγία της αστυνομίας! – Πιθανόν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! (φωτο&βιντεο)- ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ  ΠΑΝΙΚΟΣ στο κέντρο του ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ξανά στο ΜΕΤΡΟ!Αναφορές για πυροβολισμούς! Πολυσύχναστη η περιοχή λόγω Black Friday! «Μπείτε μέσα» η οδηγία της αστυνομίας! – Πιθανόν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! (φωτο&βιντεο)- ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός στο Λονδίνο! Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Oxford Circus – «Θολό» ακόμη το τοπίο! – Υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς, ακόμα και για περιστατικό με φορτηγό! – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονται στο σημείο

Για ακόμη μια φορά το Λονδίνο βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Oxford Circus.


Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει… φωτιά, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η ενημέρωση βασίζεται σε μία και μόνο λέξη: «Περιστατικό».
Αυτό αναφέρεται συγκεκριμένα, με τα ΜΜΕ να τονίζουν πως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φτάσει στον σταθμό του μετρό Oxford Circus, στο Λονδίνο, μετά από αναφορές για ένα «περιστατικό».
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν έντρομους επιβάτες του μετρό να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο.
Μέχρι στιγμής, η μοναδική πηγή πληροφόρησης είναι το Twitter. Όπου αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν όσα έζησαν. Ένας εξ αυτών αναφέρει: «Πανικός στον σταθμό Oxford Circus οι άνθρωποι φωνάζουν βόμβα»!

Ο δημοσιογράφος του BBC, Kawoon Khamoosh έγραψε:»Πολλοί αστυνομικοί στο Oxford Circus. Οι άνθρωποι ουρλιάζουν και τρέχουν προσπαθώντας να ξεφύγουν από την περιοχή. Όλα ήταν φυσιολογικά, και αυτό άλλαξε σε μια στιγμή«.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου