Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Νέα ήθη και έθιμα στα Εξάρχεια: Δίνουν τηλεφωνική παραγγελία και στήνουν ενέδρα σε….

Νέα ήθη και έθιμα στα Εξάρχεια: Δίνουν τηλεφωνική παραγγελία και στήνουν ενέδρα σε….


Police-Voice blog ➤
Τους δράστες επιθέσεων σε υπαλλήλους delivery αναζητούν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων.
Σε έξι ληστρικές επιθέσεις σε βάρος υπαλλήλων delivery, την τελευταία εβδομάδα, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων, αναζητούν ταυτοποίηση για τους δράστες, καθώς κρίνονται ιδιαιτέρως βίαιοι και επικίνδυνοι.
Με απειλή μαχαιριών, στήνουν ενέδρα στους delivery και τους επιτίθενται αποσπώντας τους τις παραγγελίες, το ταμείο και τα κινητά τους τηλέφωνα. Σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις των θυμάτων, οι δράστες- τέσσερα άτομα- έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες. Μόλις τα delivery σταθμεύουν τα δίκυκλα και αποβιβάζονται για να παραδώσουν την παραγγελία, εμφανίζονται αιφνιδιαστικά μπροστά τους οι τέσσερις κουκουλοφόροι και τους ακινητοποιούν με την απειλή μαχαιριών.
Σε δύο ημέρες, οι υπάλληλοι των delivery σουβλατζίδικου στην περιοχή της Λ.Αλεξάνδρας (22/11) και pizzaρία στο Σύνταγμα (21/11) βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους. Στη πρώτη περίπτωση με την απειλή μαχαιριών απέσπασαν #€40 και το κιντο του τηλέφωνο καθώς μόλις είχε πιάσει δουλειά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση αφαίρεσαν το ταμείο #€250 και δυο κινητα τηλέφωνα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός θυματος, καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι υπάλληλοι delivery έχουν ακολουθήσει τις υποδείξεις των δραστών.
Έκκληση απευθύνουν οι Αρχές, προς τους υπαλλήλους delivery να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν παραδίδουν παραγγελίες στην περιοχή των Εξαρχείων και στη ανωτέρω διεύθυνση καθώς και στα καταστήματα γρήγορου φαγητού να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να επιβεβαιώνουν την παραγγελία που λαμβάνουν για σημεία της περιοχής Εξαρχείων.
nantiareport.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου