Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ με το «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Μπορεί να έβαλαν βόμβα και να το βύθισαν, λέει ο πλοιοκτήτης! (ΦΩΤΟ)

ΘΡΙΛΕΡ με το «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Μπορεί να έβαλαν βόμβα και να το βύθισαν, λέει ο πλοιοκτήτης! (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤


Θρίλερ με το  ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Το πλοίο έχει ανελκυστεί και βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή όπου βυθίστηκε,  νότια-νοτιοδυτικά της νήσου  Αταλάντης. Το πλοίο φρουρείται από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού έως ότου ολοκληρώσουν την έρευνά τους οι  πραγματογνώμονες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, η πλευρά του πλοιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί και να είχε τοποθετηθεί βόμβα στα ύφαλά του. Έκαναν λόγο για άνοιγμα ενός μέτρου αλλά και για λαμαρίνες που είχαν φορά προς το εσωτερικό του σκάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες πράγματι υπάρχει βαθούλωμα σε λαμαρίνες του πλοίου με κατεύθυνση προς τα μέσα όπως επεσήμαναν στο protothema.gr   κύκλοι του υπουργείου Ναυτιλίας. Όμως οι πραγματογνώμονες σε πρώτη φάση απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχει γίνει έκρηξη. Σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή το  δεξαμενόπλοιο  τις πρώτες τέσσερις ώρες, από τη στιγμή που έβαλε νερά, κάθισε, λόγω του βάρους από το φορτίο του,  με την πρύμνη στον βυθό και μάλιστα πάνω σε βράχια που  υπάρχουν στο σημείο, ενώ εξείχε η πλώρη του από το νερό.
Το αποτέλεσμα ήταν να βουλιάξουν προς τα μέσα οι λαμαρίνες στο συγκεκριμένο σημείο.
«Επειδή εξείχε η πλώρη του δεν μπόρεσαν να πέσουν αμέσως φράγματα και να βουτήξουν βατραχάνθρωποι»  επεσήμαναν κύκλοι του ΥΝΑ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου