Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ?? Αλβανοί κομάντο λεμε τωρα πήγαν για εκπαίδευση στην Βρετανία και την… κοπάνησαν λιποτακτήσαν στο Λονδίνο!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ?? Αλβανοί κομάντο λεμε τωρα  πήγαν για εκπαίδευση στην Βρετανία και την… κοπάνησαν λιποτακτήσαν στο Λονδίνο!


Police-Voice blog ➤
Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στην
Βρετανία με το προσωπικό μιας μονάδας Αλβανών καταδρομέων (;) περιπλέκοντας το αλβανικό υπουργείο Άμυνας σε ένα διεθνές σκάνδαλο.
Τέσσερις Αλβανοί «κομάντο» που πήγαν για εκπαίδευση στο Λονδίνο δεν επέστρεψαν στην έδρα της υπηρεσίας τους, με αποτέλεσμα να τεθούν σε συναγερμό οι τοπικές αρχές.
Φαίνεται ότι έχουν λιποτακτήσει και κρύβονται στη Βρετανία.
Δημοσίευμα αλβανικής εφημρίδας επισημαίνει ότι οι λιποτάκτες έγιναν άφαντοι στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά κρατήθηκε μυστικό από το υπουργείο Άμυνας της χώρας
Είναι ένα σοβαρό συμβάν που κλονίζει τις σχέσεις της Αλβανίας με τις χώρες του ΝΑΤΟ, γιατί τώρα δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στρατιώτες από τη χώρα μας για εκπαίδευση σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ ( καθώς οι Αλβανοί μηχανεύονται χίλιους τρόπους να φύγουν από την Αλβανία και να ζήσουν στις χώρες αυτές).
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου