Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ! Αυτοί είναι οι Αλβανοί που χτυπούσαν και λήστευαν ηλικιωμένους στην Αττική. ΦΩΤΟ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ! Αυτοί είναι οι Αλβανοί που χτυπούσαν και λήστευαν ηλικιωμένους στην Αττική.


Police-Voice blog ➤
Στη δημοσιότητα,έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων και κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας και εξαρθρώθηκε στις 20-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής .

Οι προαναφερόμενοι, εντόπιζαν οικίες και κατά τις νυκτερινές ή πρώτες πρωινές ώρες παραβίαζαν τα παράθυρα ή τις θύρες, εισέρχονταν σε αυτές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή ενώ κατά την διαφυγή τους αφαιρούσαν, με τη χρήση των κλειδιών που έβρισκαν, τα οχήματα των παθόντων.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της δράσης των μελών της σπείρας, ήταν η έντονη βία που ασκούσαν στα θύματα τους σε περίπτωση που οι πράξεις τους γινόντουσαν αντιληπτές.

Επιπλέον, την ίδια τακτική ακολουθούσαν και στις περιπτώσεις όπου τα θύματα ήταν ηλικιωμένοι, με σκοπό να τους εξαναγκάσουν να αποκαλύψουν τα σημεία απόκρυψης των χρημάτων τους. Περαιτέρω, τα κλοπιμαία τα διοχέτευαν άμεσα σε δίκτυο κλεπταποδόχων

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τους:

1) (επ) PEPA ή FLORENC (ον) PEPA ή LEONARD ή FLORENC ή LENCI του VEIZ ή VEIZI ή QANI και της SABIRE ή LAVDIE , γεννηθέντα στις 17-4-1991 στην Αλβανία
2) (επ) DEMIRI (ον) GERALDO του GRAMOZ και της RAIMONA ή RAJMONDA , γεννηθέντα στις 17-6-1991 ή 17-7-1989 στην Αλβανία


φωτο ΕΛΑΣ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου