Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΒΑΡΑΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Έσωσαν την τιμή την ΕΛΛΑΔΑΣ!Αυτά είναι τα στελέχη των ΕΔ! Ανθυπασπιστής σώζει τη ζωή δύο ηλικιωμένων στη Ν. Πέραμο. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΒΑΡΑΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Έσωσαν την τιμή την ΕΛΛΑΔΑΣ!Αυτά είναι τα στελέχη των ΕΔ! Ανθυπασπιστής σώζει τη ζωή δύο ηλικιωμένων στη Ν. Πέραμο. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Του Ηλία Προύφα
Αυτά είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων! Ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς με κίνδυνο της ζωής του επεμβαίνει και σώζει από βέβαιο πνιγμό δύο ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.
Ήταν χθες στις 6:40 το πρωί όταν ορμητικός χείμαρρος ύψους πάνω από ένα μέτρο χτύπησε την οικία ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μεγάλο Πεύκο, το οποίο γλίτωσε το θάνατο χάρη στη σωτήρια επέμβαση του Ανθυπασπιστή Ανδρέα Κερίτη.

Κάτοικος της Νέας Περάμου ο Ανθυπασπιστής (ΕΜ) που υπηρετεί στα ελικόπτερα, βρισκόταν στο δρόμο όπου συνέδραμε εθελοντικά παρέχοντας βοήθεια σε όσους χρειαζόταν. Την ώρα εκείνη με τη φονική καταιγίδα να βρίσκεται σε εξέλιξη, άκουσε από κοντινή οικία φωνές που καλούσαν σε βοήθεια και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να συνδράμει. Με κίνδυνο της δική του ζωής μπήκε στα νερά που είχαν κατακλείσει την αυλή του σπιτιού και έσωσε από βέβαιο θάνατο ηλικιωμένη γυναίκα που βρήκε στήριγμα και κρατιόταν από κλαδί δέντρου για να μην την παρασύρει ο χείμαρρος. Με την παρέμβαση του Ανθυπασπιστή η γυναίκα σώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος αλλά η περιπέτεια δεν είχε ακόμη τελειώσει. Μέσα στο σπίτι όπως ανέφερε η διασωθείσα βρισκόταν ο κατάκοιτος σύζυγός της. Χωρίς να διστάσει και πάλι ο Ανθυπασπιστής επιστρέφει αυτή τη φορά εντός του σπιτιού όπου με τη βοήθεια ενός πυροσβέστη που μόλις είχε φθάσει έβγαλαν τον ηλικιωμένο από το δωμάτιο και τον μετέφεραν εκτός σπιτιού.
Αυτή την ώρα το ηλικιωμένο ζευγάρι και ο σκύλος τους που διασώθηκε και αυτός, βρίσκονται σε ασφαλές μέρος χωρίς να διατρέχουν κανένα κίνδυνο, ευχαριστώντας τον Ανθυπασπιστή Ανδρέα Κερίτη που τους έσωσε τη ζωή.
Δείτε τις φωτό και βίντεο του kranosgr από τη διάσωση του ηλικιωμένου ζευγαριού:
23138041111_0211111_020




Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου