Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – Δείτε τι μεταδίδουν τα κανάλια τους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – Δείτε τι μεταδίδουν τα κανάλια τους


Police-Voice blog ➤
Ο τηλεοπτικός σταθμός των Τιράνων «ΤΟΠ τσάνελ» ¨έκανε ρεπορτάζ στην Μάνδρα, και ανέφερε ότι ένας από τους πνιγμένους είναι ο Αλβανός Πέτρο Κωλέτσι από τους Αγίους Σαράντα, και ότι «περισσότερες από 2000 οικογένειες αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες συνθήκες, σχεδόν χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος».
Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ...
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ , «30 από τις οικογένειες αυτέςείναι Αλβανοί μεταναστες, οι οποίοι, εκτός του ότι έχουν χάσει τα πάντα και έχουν διακινδύνευσει τη ζωή τους, αντιμετωπίζουν διακρίσεις από τις τοπικές αρχές. Για το λόγο αυτό ζητούν από τις αλβανικές αρχές να βοηθήσουν».
«Θέλουμε βοήθεια από το κράτος μας, γιατί κανείς δεν νοιάζεται για μας εδώ. Είναι ρατσιστές. Αυτοί δεν έδωσαν ακόμη ούτε παπούτσια να βάλουμε στα πόδια μας», είπε η Βιολέτα Μπόνο ένα από τα θύματα.
Ο Περπαρίμ Χασάι επίσης έχασε τα πάντα. Ευτυχώς, οι γείτονές του τον βοήθησαν ξεφύγει από τον θάνατο. Απευθύνει επίσης έκκληση στην αλβανική κυβέρνηση για βοήθεια, επειδή κανείς δεν θέλει να τον βοηθήσει από τους εκεί. «Μόνο οι Αλβανοί έχουν στάθεί στο πλευρό μας», δήλωσε , «αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα το βγάλει πέρα».
ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΛΙΓΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 
Πηγή ➤

10 σχόλια:

  1. Οταν τα ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΙΑ στις δουλειες που ανοίγουν εδω στην ΧΩΡΑ μας , αφου τους ταΐσαμε..τους ντυσαμε ..τους δώσαμε δουλεια και χρήματα , φέρονται τελειως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ και παίρνουν στην εργασία τους μονο Αλβανούς, εχουν το ΘΡΑΣΣΟΣ να μας λένε κσι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?? ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κομπλεξικα καθικια γαμω την κωλοφαρασας αχαριστα καθαρματα. με 82 ενσυμα το χρονο περνετε πανω 6000 ευρω χωρια τα επιδοματα ναι ειμαστε ρατσιστές αλλά κατα των ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας αδειάσουν την γωνιά. Να πάνε στην πατρίδα τους. Εμείς τους κάναμε ανθρώπους. Οταν είχαν έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, δεν είχαν ιδέα ούτε πώς να φάνε. Στο πάτωμα τρώγανε. Έτσι σαν τα ζώα. Έτσι τους είχε μάθει ο Χότζας.Να φύγουν και να πάνε στα τσακίδια. Δρόμο απο την Ελλάδα βρομιάριδες... Και εσείς και όσοι είναι σαν εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΑΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΕΑΝ ΧΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΞΕΡΗΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΑΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΣΣΠΤΕΡΟ ΠΗΡΑΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντι να ασχολουμαστε εμεις οι απλοι πολιτες θα επρεπε να ασχολειται στα σοβαρα το .....κρατος μας ..αλα .που !!!!!οπως λεμε (χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμμμ δεν φταίει κάνεις εμεις φταίμε που είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να βοηθάμε... Αυτη όμως κοιτάνε πως να μας γ.....η σουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τον χαζό και την χαζή την πατάμε πάντα θα πρέπει να πάνε στη χώρα τους μαζί με τους άλλους χαζούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οδεις επεικινδυνεστερος εχθρος απο τον ευεργετιθεντα αχαριστο αυτο για ολη την αλβανοφαρα

      Διαγραφή
  8. Ουδεις επικινδυνεστερος εχθρος απο τον ευργετηθεντα αχαριστον αυτο για ολο για την παλιοφαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω αυτοι ειναι ρατσιστες και εχουν μενος για την Ελλάδα και τους ελληνες λενε και γελειοτητες απο πανω.Λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή