Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ! Γροθιά στο στομάχι! Αν αληθεύει αυτό που διαβάζουμε ότι έχει γίνει στα lidl της Ν. Αρτάκης ΠΡΕΠΕΙ να πάμε όλοι μας να….

Γροθιά στο στομάχι! Αν αληθεύει αυτό που διαβάζουμε ότι έχει γίνει στα lidl της Ν. Αρτάκης ΠΡΕΠΕΙ να πάμε όλοι μας να….


Police-Voice blog ➤
To διαβάζουμε από τους συναδέλφους του evialead.gr
Η ομάδα μας μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει καταφέρει να το διασταυρώσει!
Κρίνουμε ωστόσο ότι η είδηση είναι ιδιαίτερα σοβαρή!
Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε,την Τρίτη, στο κατάστημα LIDL της Ν. Αρτάκης. Ένας πεινασμένος μεσήλικας, ταλαιπωρημένος και ευρισκόμενος σε απόγνωση καθώς είχε μέρες να φάει, έκανε το απονεννοημένο.
Μπήκε στο κατάστημα LIDL της Ν. Αρτάκης, πήρε διάφορα φαγώσιμα αξίας 12 ευρώ!!! και προσπάθησε να τα περάσει από το ταμείο κρυφά προκειμένου να βγει έξω και να χορτάσει, την πείνα που τον ταλαιπωρούσε.
Ωστόσο, καθώς ο άνθρωπος δεν είναι “επαγγελματίας” κλέφτης και καθώς, ότι έκανε, το έκανε γιατί πεινούσε, ήταν λογικό να τον αντιληφθούν οι υπάλληλοι του καταστήματος.
Οι οδηγίες που έχουν από την διεύθυνση, σε περιπτώσεις κλοπής, είναι να καλούν την Αστυνομία, όπως και έπραξαν. Σε λίγη ώρα ήρθε το περιπολικό και οι Αστυνομικοί βρήκαν τον ταλαίπωρο μεσήλικα σε μαύρο χάλι, να υποστηρίζει ότι πήρε τα τρόφιμα γιατί πεινούσε.
Φυσικά, η διεύθυνση του καταστήματος, ακολουθώντας τις οδηγίες τις οποίες έχει, υπέβαλλε μήνυση για κλοπή και ο ταλαίπωρος και πεινασμένος μεσήλικας, συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής (ευτελούς αξίας).
Ευτυχώς, στο κρατητήριο, μεγαλούργησε ο ανθρωπισμός των Αστυνομικών, οι οποίοι (και τους αξίζουν συγχαρητήρια) φρόντισαν ώστε ο άνθρωπος αυτός να χορτάσει.

Περιμένουμε οι Γερμανοί της lidl να την διαψεύσουν!
evialead.gr
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ http://evialead.gr/?

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: LIDL Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Χειροπέδες σε πεινασμένο μεσήλικα για λίγο φαγητό!!!





Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε εχθές, Τρίτη, στο κατάστημα LIDL της Ν. Αρτάκης. Ένας πεινασμένος μεσήλικαςταλαιπωρημένος και ευρισκόμενος σε απόγνωση καθώς είχε μέρες να φάει, έκανε το απονεννοημένο.

Μπήκε στο κατάστημα LIDL της Ν. Αρτάκης, πήρε διάφορα φαγώσιμα αξίας 12 ευρώ!!! και προσπάθησε να τα περάσει από το ταμείο κρυφά προκειμένου να βγει έξω και να χορτάσει, την πείνα που τον ταλαιπωρούσε.

Ωστόσο, καθώς ο άνθρωπος δεν είναι “επαγγελματίας” κλέφτης και καθώς, ότι έκανε, το έκανε γιατί πεινούσε, ήταν λογικό να τον αντιληφθούν οι υπάλληλοι του καταστήματος.

Οι οδηγίες που έχουν από την διεύθυνση, σε περιπτώσεις κλοπής, είναι να καλούν την Αστυνομία, όπως και έπραξαν. Σε λίγη ώρα ήρθε το περιπολικό και οι Αστυνομικοί βρήκαν τον ταλαίπωρο μεσήλικα σε μαύρο χάλι, να υποστηρίζει ότι πήρε τα τρόφιμα γιατί πεινούσε.
Φυσικά, η διεύθυνση του καταστήματος, ακολουθώντας τις οδηγίες τις οποίες έχει, υπέβαλλε μήνυση για κλοπή και ο ταλαίπωρος και πεινασμένος μεσήλικας, συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής (ευτελούς αξίας).

Ευτυχώς, στο κρατητήριομεγαλούργησε ο ανθρωπισμός των Αστυνομικών, οι οποίοι (και τους αξίζουν συγχαρητήρια) φρόντισαν ώστε ο άνθρωπος αυτός να χορτάσει.

Σήμερα το πρωί, ο μεσήλικας θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει το Νόμο για τις …παράνομες πράξεις του!!!

Πηγή ➤http://evialead.gr/?p=3683

2 σχόλια:

  1. Εμπρακτα βοηθούν όπως μόνον οι ίδιοι υποστηρίζουν και τους ανθρώπους στα μέγαρα με 20% !!!!!!μειωση στις τιμες των προιόντων τους εκεί...Μιλάμε για πραγματικούς φιλέλληνες και ενδιαφέρων για τον συνάνθρωπό τους δηλαδή οι γερμανοαπατεώνες.......LOL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή