Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΥΛΑΚΗ». «ΕΣΠΑΣΕ» Η 19ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.6 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΥΛΑΚΗ». «ΕΣΠΑΣΕ» Η 19ΧΡΟΝΗ


Police-Voice blog ➤
Ο συνήγορος της οικογένειας, έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο αλλά και στο πώς από τη Μυτιλήνη όπου έμενε, κατέληξε στην άλλη άκρη του κόσμου, αντιμετωπίζοντας πολύ βαριές κατηγορίες.
«Κατάγεται από μια μεσαίας τάξης οικογένεια της Μυτιλήνης. Εργαζόταν σε καφετέρια ενώ έχει δουλέψει και σε βενζινάδικο. Στις 31 Αυγούστου έφυγε από τη Μυτιλήνη λέγοντας πως πάει να σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού σε ΙΕΚ της Καλαμάτας.
Τελικά συνελήφθη 3 μήνες αργότερα σε αεροδρόμιο του Χονκγ Κονγκ, όπου της έγινε έλεγχος και στον πάτου του σακιδίου της σε διπλή κρύπτη, βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνης»
«Αυτή τη στιγμή κρατείται στις φυλακές ανηλίκων γυναικών στο Χονγκ Κονγκ. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ταραγμένη, φοβισμένη και θλιμμένη. Φαίνεται ότι είναι θύμα επιτήδειων, οι οποίοι την παρέσυραν και της φόρτωσαν το σακίδιο με την κοκαΐνη.
Δεν ήξερε ότι κουβαλούσε μαζί της ναρκωτικά όπως μου είπε στην τελευταία τηλεφωνική μας επικοινωνία. Θέλησα να συμπαρασταθώ αφιλοκερδώς στους γονείς της οι οποίοι μου ζήτησαν συντετριμμένοι βοήθεια και σε ένα μικρό κορίτσι που φαίνεται καθαρά ότι είναι θύμα. Στην ίδια αυτή επικοινωνία με την κοπέλα μου ανέφερε χαρακτηριστικά “Βοηθήστε με, θα πεθάνω. Δεν θα αντέξω μέσα στη φυλακή».
Πηγή ➤ http://www.makeleio.gr/

2 σχόλια:

  1. Σε ποιά πασαρέλα κουνήθηκε ? Γλύτω
    σαν πολλά παιδιά να σαπίσει εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δεν ήξερε τι κουβαλαγε λέει ο δικηγόρος μας δουλεύουν; Τι θα έλεγε ότι κουβαλάω κόκα και πάω για το εύκολο κέρδος στην εποχή της κρίσης!!!Μέσα να σαπίσει στην ψειρου!!!ουστττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή