Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ! Σάλος για την ταβέρνα της ηρωίνης στα Καλύβια – Τι λέει ο ταβερνιάρης για τον «εγκέφαλο» – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ! Σάλος για την ταβέρνα της ηρωίνης στα Καλύβια – Τι λέει ο ταβερνιάρης για τον «εγκέφαλο» – ΒΙΝΤΕΟ


Police-Voice blog ➤
Νέο «χτύπημα» στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν οι Αρχές.
Αυτή τη φορά εντόπισαν σχεδόν 29 κιλά ηρωίνης στο υπόγεια ταβέρνας στα Καλύβια. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και μία Ελληνίδα.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 32χρονος, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος. Η ταβέρνα, στην οποία εργαζόταν και ένας 34χρονος που συνελήφθη, φαίνεται ότι αποτελούσε την «έδρα» της εγκληματικής οργάνωσης.
Όταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έμαθε ότι ο 34χρονος Αλβανός που είχε σαν παιδί του και που δούλευε χρόνια κοντά του, ήταν μέλος κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σε στέκια τοξικομανών, και ότι στο υπόγειο της ταβέρνας του βρέθηκαν κρυμμένες καλά, μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, έπεσε από τα σύννεφα.
«Πιο εύκολα θα μπορούσα να κατηγορήσω το ίδιο μου το παιδί, παρά αυτόν. Προσέξτε ποιους βάζετε στα σπίτια σας και στις επιχειρήσεις σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου