Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΣΑΤΑΝΑ» ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ! (ΕΙΚΟΝΑ)

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΣΑΤΑΝΑ» ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ! (ΕΙΚΟΝΑ)


Police-Voice blog ➤
Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αττική με την πυροσβεστική να προχωρά σε δεκάδες κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων
Θυμα της κακοκαιρίας φαίνεται, όμως, ότι έπεσε και ο «έκπτωτος άγγελος» στο Παλαιό Φάληρο
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το κόκκινο γλυπτό δεν άντεξε και έπεσε από το βάθρο που είχε τοποθετηθεί.
Παραμένει άγνωστο αν εκτός από τους ισχυρούς άνεμους έπαιξαν ρόλο και οι… κατάρες των κατοίκων της περιοχής που αντιδρούσαν.
foto-agelos-1foto-agelos-2

ΑΝΑΤΡΟΠΗ  Καταδρομική στο Π. ΦΑΛΗΡΟ! 15 άτομα, φορώντας κουκούλες, έριξαν το γλυπτό


όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διούνσης Χατζηδάκης. Σύμφωνα με όσα σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, το βράδυ της Τρίτης, δεκαπέντε άτομα, φορώντας κουκούλες, έριξαν το γλυπτό και απομακρύνθηκαν αμέσως με το αυτοκίνητο. Μάλιστα, φαίνεται ότι πρόλαβαν να απειλήσουν και τον ιδιοκτήτη περιπτέρου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι προκειμένου να μην αναφέρει κάτι.
«Γύρω στις 3:30 το βράδυ ήρθαν με ένα τεράστιο φορτηγό και δύο τζιπ, με κουκούλες, έριξαν σχοινιά στο γλυπτό, το τράβηξαν και έπεσε κάτω και όπως καταλαβαίνετε, έσπασαν τα φτερά του… Το παρακράτος! Είπαν στον άνθρωπο στην καντίνα, αν ειδοποιήσεις την αστυνομία ή τον δήμαρχο θα σου κάψουμε την καντίνα. Μόλις με ειδοποίησε έφυγε κατευθείαν για κάτω, αλλά δυστυχώς είχαν βγάλει τις πινακίδες. Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του» δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου