Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Μπράβο του! ΔΕΙΤΕ Αυτός είναι ο Κυβερνήτης της Κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που δε «μάσησε» στις απειλές των Τούρκων στα Ίμια! (ΦΩΤΟ)

Μπράβο του! ΔΕΙΤΕ Αυτός είναι ο Κυβερνήτης της Κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που δε «μάσησε» στις απειλές των Τούρκων στα Ίμια! (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Καλαμπακιώτης ο Κυβερνήτης της Κανονιοφόρου που ενεπλάκη σε επεισόδιο με Τούρκους
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας της Καλαμπάκας ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ, θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (χθες) στα Ίμια μεταξύ της κανονιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και τουρκικής ακτοφυλακίδας. Όπως αναγράφει στην ιστοσελίδα της, στην Ελληνική κανονιοφόρο μάλιστα κυβερνήτης είναι από τον Αύγουστο του 2017 ο Καλαμπακιώτης Γιώργος Σωκρ. Λαϊάκης.
Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΝ  οι Τούρκοι παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που περιπολούσε στην περιοχή κατευθύνθηκε στο σημείο και έκανε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την απομάκρυνση του τουρκικού σκάφους.
Σύμφωνα με το ΓΕΝ από λάθος χειρισμούς των τούρκων τα δύο πλοία συγκρούστηκαν δίχως ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.
nikiforos
tameteora.gr
Πηγή ➤

3 σχόλια:

  1. Από χθές που είδα το βίντεο στο τουρκικό κανάλι εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου γιά την άψογη αλλά και υπερήφανη στάση του πληρώματος της "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ" που ακολούθησε σταθερά την πορεία της σε πείσμα της κατά 90ο γωνίας προσβολής της τουρκικής ακταιωρού και των κραυγών του πληρώματός της. Και πάλι συγχαρητήρια στο πλήρωμα και τον καπετάνιο. Μας έκαναν εθνικά υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια συγχαρητήρια στον καπετάνιο μας ! Τι εννοείτε όμως "από λάθος" χειρισμό των Τούρκων όταν ξκάθαρα φαίνεται οτι έτρεχε με ταχύτητα επάνω στην "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ";;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή