Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» Macedonia Greek Land – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ


Police-Voice blog ➤
Αντίστροφη μέτρηση στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο συλλαλητήριο στις 14:00 το μεσημέρι, με αντικείμενο την ονομασία των Σκοπίων και την χρήση του όρου «Μακεδονία».
Από χθες έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στην Θεσσαλονίκη άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα. Νωρίς το πρωί έφυγαν και λεωφορεία από την Αθήνα.
Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα, όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
Η συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία έχει ανακοινώσει τα ονόματα των ομιλητών. Αυτοί θα είναι οι:
– Στέργιος Καλόγηρος, Δημοσιογράφος
– Κώστας Καραΐσκος, Δημοσιογράφος
– π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης
– Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος
– Φραγκούλης Σ. Φράγκος, Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
thess1
Η ομάδα Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν διοργανώνει διαμαρτυρία με σημείο συνάντησης τον Λευκό Πύργο και ώρα 14:00. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «οι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων, που το παίζουν κυβερνώντες, έλαβαν νέες εντολές (ίσως κατά το υπερπόντιο ταξίδι τους…) και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν ένα από τα λαμπρότερα κομμάτια της ιστορίας μας, δηλαδή την ψυχή μας… τη Μακεδονία!» και καλούν σε τέσσερις συγκεντρώσεις.
Ξεκινώντας από την Κυριακή 21 του μήνα, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για ακόμη τρεις Κυριακές, στο ίδιο σημείο συνάντησης, την ίδια ώρα.
Τα μέτρα της Τροχαίας
Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, την Κυριακή, μεσημβρινές ώρες, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδήλωσης «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία», θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
thess2
Τμηματικά και ανάλογα με τον όγκο προσέλευσης των διαδηλωτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε βασικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήτοι στις οδούς Γ΄ Σεπτεμβρίου, Κουντουριώτη, Λεωφόρο Νίκης, 30ης Οκτωβρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε άλλες κεντρικές οδούς (π.χ. Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Κ. Καραμανλή, Β. Όλγας).
Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό 26ης Οκτωβρίου (στο τμήμα της από την Δυτική Είσοδο μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας), στην 30ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Νίκης και στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο τμήμα της από τη Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου).


ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ !



ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ! 

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Ύβρεις για Μπουτάρη – Πέτρες στην Αθήνα!



Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα, στις 14:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι προετοιμασίες είναι «πυρετώδεις», ενώ δεν έχουν λείψει και κάποιες «παραφωνίες».

Πέτρες σε πούλμαν που κατεθύνονταν στο συλλαλητήριο!

Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής, 21.01.2018. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 07:00, ένα λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας κόσμο για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κινούνταν στην Πανεπιστημίου. Όταν έφτασε στη συμβολή με την Εμμανουήλ Μπενάκη, άγνωστοι εμφανίστηκαν… από το πουθενά και πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο!
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Σημειώνεται πως μία ώρα πριν το συλλαλητήριο, στις 13:00, έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές, στην πλατεία Καμάρας. Κάτι που σημαίνει πως η παρουσία της αστυνομίας αναμένεται να είναι έντονη προς αποφυγήν… δυσάρεστων καταστάσεων.

Επίθεση στον Μπουτάρη για τη Μακεδονία!

Την ίδια ώρα, μια «παραφωνία» είχαμε και στην Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, έχει δηλώσει εξαρχής την αντίθεσή του με το συλλαλητήριο εν μέσω διαπραγμάτευσης Ελλάδας- Σκοπίων. Επίσης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, τα φυλλάδια δεν έχουν καμία σχέση με το συλλαλητήριο για την Μακεδονία ή τους διοργανωτές του. Δόθηκε εντολή από τη συντονιστική επιτροπή να απομακρυνθούν άμεσα.Άγνωστοι που είναι δυσαρεστημένοι από την στάση του δημάρχου, κόλλησαν φυλλάδια στην πλατεία του Λευκού Πύργου, με συνθήματα ενάντια στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου