Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΩΡΑ12:01! TO ΠΡΩΤΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΡΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΩΡΑ12:01! TO ΠΡΩΤΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΡΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κοντά στο γεωτρύπανο βρίσκονται 4 τουρκικά πολεμικά σκάφη. Ένα εξ αυτών προσπάθησε να το παρεμποδίσει. Ωστόσο, ο πλοίαρχος του Saipem 12000 επιχειρεί μανούβρες και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στον στόχο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεωτρύπανο δεν συνοδεύεται από κάποιο άλλο πολεμικό σκάφος, προκειμένου να μην κλιμακωθεί η ένταση που επιδιώκουν οι Τούρκοι.
Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ, στις 12:00, έληξε η πρώτη τουρκική Navtex.
Επιπλέον, η σημερινή μέρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς διεξάγεται στις Βρυξέλλες η άτυπη σύνοδος κορυφής της Ε.Ε., όπου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους εταίρους του για τις προκλήσεις της Άγκυρας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Γύρω στις 11:30, όπως μετέδωσε το ΣΙΓΜΑ, το SAIPEM 12 000 εγκατέλειψε την προσπάθεια για να φτάσει στο στόχο «Σουπιά», καθώς δέχθηκε απειλές από τουρκικά πολεμικά πλοία , ότι θα το βυθίσουν σε περίπτωση που συνεχίσει την πορεία του.
Όπως όλα δείχνουν το γεωτρύπανο κατευθύνεται πλέον προς δυτικά. Ακόμη παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα περάσει από το λιμάνι Λεμεσού ή θα πάει κατευθείαν στο Μαρόκο όπου έχει άλλες υποχρεώσεις.
Συνεχής ενημέρωση
Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις κινήσεις του SAIPEM 12000, από την ώρα που σήκωσε άγκυρα μέχρι την ώρα που απειλήθηκε από τουρκικά πολεμικά σκάφη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ

ΕΔΩ Έξι τουρκικά πολεμικά πλοία την «έπεσαν» στο Saipem 12000 - «Φύγετε από μπροστά μας θα βουλιάξουμε μαζί»!

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου