Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ 17 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ! ΔΡΑΣΤΗΣ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ(BINTEO & EIKONA)

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ 17 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ! ΔΡΑΣΤΗΣ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ(BINTEO & EIKONA)


Police-Voice blog ➤
Πανικός επικράτησε το βράδυ (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης (14.02.2018) σε σχολείο στη Φλόριντα
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι (μαθητές και ενήλικοι) έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλου στο σχολικό συγκρότημα Stoneman Douglas High School στη Φλόριντα η οποία έγινε στις 14.00 (τοπική ώρα – 22.00 ώρα Ελλάδος).
Η Αστυνομία ύστερα από επιχείρηση συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον 19χρονο Νίκολας Κρουζ, πρώην μαθητή, ο οποίος άνοιξε πυρ στον τρίτο όροφο του σχολικού συγκροτήματος και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 17 μαθητών και τον τραυματισμό τουλάχιστον 50.
Αμερικανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν την φωτογραφία του.
image
Αμέσως μετά από τις καταγγελίες για πυροβολισμούς στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, ασθενοφόρα αλλά και άντρες του FBI. Ο «πιστολέρο» είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σχολείο ενώ η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή. Μάλιστα, στο σχολείο εγκλωβίστηκαν για λίγη ώρα και περίπου 40 μαθητές, που κλείστηκαν σε ντουλάπα για να γλιτώσουν από την μανία του δράστη.
Τα παιδιά «απελευθερώθηκαν» από τους άντρες της αστυνομίας ενώ λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και ο άντρας ο οποίος άνοιξε πυρ με τουφέκι!
florida-1
«Ο δράστης εισέβαλε στο σχολείο οπλισμένος και άρχισε να πυροβολεί εναντίον δεκάδων μαθητών και καθηγητών. Περπατούσε στους διαδρόμους πυροβολώντας αδιακρίτως όποιον συναντούσε», ανέφερε μαθητής-αυτόπτης μάρτυρας.
Τις συγκλονιστικές στιγμές που ο δράστης πυροβολεί μέσα στο σχολείο έχει καταγράψει βίντεο από κινητό τηλέφωνο που μετέδωσε το CBS.Οι μαθητές εικονίζονται τρομοκρατημένοι κάτω από τα γραφεία τους, απόλυτα σιωπηλοί, ενώ ακούν τους πυροβολισμούς.
Με συγκλονιστικά λόγια, πρώην συμμαθητές του δράστη περιγράφουν στους δημοσιογράφους μια προαναγγελθείσα τραγωδία.
«Πολλοί λέγαμε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι ο Νίκολας Κρουζ θα πάρει μια μέρα το όπλο του και θα αρχίσει να πυροβολεί στο σχολείο. Είναι τρελό, αδιανόητο, αλλά αποδεικνύεται ότι όλοι είχαμε προβλέψει αυτό που συνέβη» αναφέρουν. «Όταν ακούσαμε για το μακελειό, αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για εκείνον», αναφέρει άλλος συμμαθητής του δράστη.Επίσης τον περιγράφουν ως ένα διαταραγμένο παιδί που είχε ψύχωση με τα όπλα αφού συνεχώς ανέβαζε φωτογραφίες στα social media.
Ο Νίκολας Κρουζ, πρώην σπουδαστής του λυκείου, είχε αποβληθεί από το σχολείο εξαιτίας της κακής διαγωγής του.Ο σερίφης ανέφερε πως ο νεαρός χρησιμοποίησε ημιαυτόματο τουφέκι εφόδου AR-15, το οποίο είναι πολύ εύκολο να αγοράσει οποιοσδήποτε σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ.
O δράστης τη στιγμή που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς
O δράστης τη στιγμή που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς
Ο Κρουζ, γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1998, είχε αναρτήσει σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης «πολύ ανησυχητικά» μηνύματα, ανέφερε ο σερίφης Ίσραελ επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητο να αναφέρονται στις Αρχές συμπεριφορές αυτού του είδους.
Το πρώτο θύμα του Κρουζ, ο αθλητικός διευθυντής του σχολείου, Κρις Χίξον
Το πρώτο θύμα του Κρουζ, ο αθλητικός διευθυντής του σχολείου, Κρις Χίξον
Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN είχε μεταδώσει πως οι νεκροί ήταν τουλάχιστον 16, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, τις οποίες δεν κατονόμασε.
Δ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου