Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Αφού «καμαρώσατε»ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (ΦΩΤΟ)

Αφού «καμαρώσατε»ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Τετραήμερο των επιθετικών ενεργειών στον Έβρο με το Σύνολο των Δυνάμεων της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ  σε μια άμεση αντίδραση των επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας και στο Σύνθημα που ακούστηκε Παντού : «Και εμείς Μπορούμε να περάσουμε τον Έβρο …Όποτε και όταν το θελήσουμε !»

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, από 06 έως 10 Ιουνίου 2016, διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Βορείου Έβρου, εκπαίδευση σε αντικείμενα Πλωτών Μέσων και εκτελέστηκε   …
ΤΑΜΣ με αντικείμενο Μαζική και Βίαια Διάβαση του Ποταμού Έβρου με Άρματα ,Οχήματα μεταφοράς προσωπικού ,ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα και δυνάμεις Πεζικού !
Να επισημανθεί οτι κατά την διάρκεια της Άσκησης υπήρχε και απεικόνιση εχθρικών πυρών κάνοντας ακόμη πιο ρεαλιστική την διάβαση του Ποταμού !
Να σημειωθεί οτι πρώτα κινήθηκαν Ειδικές Ομάδες που ασφάλισαν τον χώρο και δημιούργησαν προγεφύρωμα ώστε οι Φίλιες Δυνάμεις να διαβούν το Ποτάμι με ασφάλεια !
Οι Κινήσεις της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας είχαν μαζική κίνηση και απο πολλά σημεία ταυτόχρονα ,εκτός των γεφυρών έγιναν και διαβάσεις απο το Ποτάμι με την υποστήριξη φίλιων  Πυρών !
12-2  9-4 5-2-2
26  18-5 
ΠΗΓΗ: veteranos.gr
Πηγή ➤

3 σχόλια:

  1. Η υπεροχή μας βρίσκεται στό μυαλό καί στήν ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ, ΕΥΚΙΝΗΣΊΑ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΑΡΈΧΕΙ,ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ Κ ΘΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.Κ ΦΥΣΙΚΆ ΜΑΣ ΚΑΤΈΧΕΙ Κ Ο ΗΡΩΙΣΜΌΣ ΜΑΣ, ΠΟΎ ΈΧΕΙ ΠΆΝΤΑ ΌΛΟ ΤΌ ΣΤΑΤΕΥΜΑ ΜΑΣ!!! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΌΝ ΈΒΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ,1(ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΑΦΙΚΑ ΠΊΟ ΨΗΛΆ Κ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.Η ΓΈΦΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΑΙ ΜΈΣΑ ΣΈ 3,4ΛΕΠΤΑ ΤΌ ΠΟΛΎ!!!)Κ 2(ΑΝ ΜΠΩΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΈΣΤΩ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ ΤΆ ΠΡΏΤΑ �� ΜΕΤΡΑ ΘΆ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΝ ΠΟΛΛΈΣ ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ!!!ΤΟΥΣ ΕΖΕΙΣΑ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΣΑΝ ΈΦΕΔΡΟΣ Κ ΤΌ ΜΌΝΟ ΠΟΎ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ,Κ ΔΗΛΟΊ.ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΠΊΟ ΠΟΛΎ ΨΗΛΟ ΗΘΙΚΌ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή