Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ! ! ΕΛ.ΑΣ.! Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα: 18 συλλήψεις για …..

MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ! !  ΕΛ.ΑΣ.! Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα: 18 συλλήψεις για …..


Police-Voice blog ➤
Δυο εγκληματικές οργανώσεις εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία μετά από μεγάλη επιχείρηση που έγινε κάτω από απόλυτη μυστικότητα – Στο κύκλωμα εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της τοπικής κοινωνίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεχρι τώρα έχουν γίνει 18 συλλήψεις, ωστόσο ο αριθμός των μελών που εμπλέκονται στις δυο εγκληματικές οργανώσεις είναι πολύ μεγαλύτερος.
Στη 1:30′ σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, στη Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας, Α/Β’ Σταύρο Κουτουλογένη, για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν αντίστοιχα στην διακίνηση ναρκωτικών και στην διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, καθώς και συμμορίας με ευρεία τοκογλυφική και εκβιαστική δράση.
Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας και γενικότερα της Εύβοιας, ενώ η έρευνα των αστυνομικών αρχών συνεχίζεται.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου