Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Ακούστε τις βρισιές των Ελλήνων πιλότων στις αερομαχίες με τους Τούρκους – Toυς παίρνουμε το «σκαλπ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την αδρεναλίνη στα ύψη και πολλά «γαλλικά» οι Έλληνες πιλότοι ρίχνονται στην μάχη των αναχαιτίσεων κατά των τουρκικών παραβιάσεων.  Πάνω από το Αιγαίο γίνεται καθημερινά πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων πιλότων. Με τα νεύρα τεντωμένα και την πίεση να χτυπά κόκκινο, οι Έλληνες πιλότοι ξεχνούν τους … καλούς τρόπους και κυνηγούν Τούρκους με πολλές βρισιές.  Ενδεικτικές είναι οι εκφράσεις: «Θα τον ξεσκίσω τον μπινέ», «Θα σε φτιάξω καλά τώρα κ@@@ιόλη» και «γ@μ@ τον κωλότουρκο».  Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τις συνομιλίες των Ελλήνων πιλότων μέσα από την καμπίνα των μαχητικών αεροσκαφών.


Police-Voice blog ➤
Με την αδρεναλίνη στα ύψη και πολλά «γαλλικά» οι Έλληνες πιλότοι ρίχνονται στην μάχη των αναχαιτίσεων κατά των τουρκικών παραβιάσεων.
Πάνω από το Αιγαίο γίνεται καθημερινά πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων πιλότων.
Με τα νεύρα τεντωμένα και την πίεση να χτυπά κόκκινο, οι Έλληνες πιλότοι ξεχνούν τους … καλούς τρόπους και κυνηγούν Τούρκους με πολλές βρισιές.
Ενδεικτικές είναι οι εκφράσεις: «Θα τον ξεσκίσω τον μπινέ», «Θα σε φτιάξω καλά τώρα κ@@@ιόλη» και «γ@μ@ τον κωλότουρκο».
Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τις συνομιλίες των Ελλήνων πιλότων μέσα από την καμπίνα των μαχητικών αεροσκαφών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου