Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Παρέμβαση ΗΠΑ για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς! Τζέφρι Πάιατ: Στηρίζουμε τις ελληνικές προσπάθειες

Παρέμβαση ΗΠΑ για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς! Τζέφρι Πάιατ: Στηρίζουμε τις ελληνικές προσπάθειες


Police-Voice blog ➤
Ο Τζέφρι Πάιατ βρίσκεται το πρωί της Τρίτης (20.03.2018) στην Αδραβίδα για να παρακολουθήσει την πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος 2018. Κι από εκεί έκανε την παρέμβασή του για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.
«Οι ΗΠΑ είναι πλήρως αφοσιωμένες στο ζήτημα των δυο στρατιωτικών», δήλωσε ο Τζέφρι Πάιατ. Και σημείωσε με νόημα ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. «Υποστηρίζουμε τις ελληνικές ενέργειες για τη διατήρησης της επικοινωνίας με τις τουρκικές αρχές και ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα επιλυθεί σύντομα», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης.

Ο Τζέφρι Πάιατ στην Ανδραβίδα

Στην 117 πτέρυγα μάχης στην Αδραβίδα για να παρακολουθήσουν την πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος 2018 βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης τόσο ο Τζέφρι Πάιατ όσο και η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ.
Ο Αμερικανός πρέσβης μάλιστα έχει ήδη tweet-αρει δυο φωτογραφίες από την επίσκεψή του. Στην πρώτη είναι μαζί με την Βρετανίδα πρέσβη και την πρέσβη του Ισραήλ, Ιρίτ Μπέν-Άμπα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η παρέμβαση Μέρκελ στον Ερντογάν για τους στρατιωτικούς και οι μεγάλες προσδοκίες


Η δήλωση Κοτζιά για παρέμβαση της Μέρκελ στον Ερντογάν για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, μπορεί να προκαλέσει αισιοδοξία για την θετική έκβαση της υπόθεσης;
Δύσκολο νομίζουμε. Η υπόθεση του δημοσιογράφου Γιουτσέλ που κρατήθηκε για πολλούς μήνες στις τουρκικές φυλακές καλό θα ΄ναι να μας κάνει επιφυλακτικούς. Διαφορετικές υποθέσεις και διαφορετικά τα συμφέροντα. Διαφορετικές όμως και οι σχέσεις των εμπλεκόμενων. Βερολίνο και Άγκυρα παρά τις εντάσεις τους έχουν πάντα εξαιρετικά καλή σχέση. Πολλοί από τους “καβγάδες” τους ήταν μάλλον πολύ χρήσιμοι και για την Μέρκελ και για τον Ερντογάν. Αντιθέτως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι εξαιρετικά άσχημες και δεν βλέπουμε ποιος είναι ο λόγος που θα κάνει τον Ερντογάν να υπακούσει στη Μέρκελ. Μακάρι να υπάρχει κάτι με το οποίο θα μπορούσε να τον πιέσει. Αλλά όπως διαπιστώνουμε μάλλον ο Ερντογάν πιέζει…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου