Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΔΟΚ.ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ! Μιλάμε φυσικά για την απόλυτη ξεφτίλα κοινωνικά μα και υπηρεσιακα..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΔΟΚ.ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ! Μιλάμε φυσικά για την απόλυτη ξεφτίλα κοινωνικά μα και υπηρεσιακα..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??


Police-Voice blog ➤
Καλημερα σας. Παρακαλώ πολύ βοηθήστε μας έτσι ώστε να γίνει κατά το δυνατόν γνωστή η απόλυτη καταπάτηση της προσωπικής και της υπηρεσιακής μας αξιοπρέπειας.

Αυτός είναι ο μισθός μας για να γυρίσουμε στα σπίτια μας (με τα ανάλογα έξοδα για να γίνει αυτό!) να κάνουμε Πάσχα..

 Μιλάμε φυσικά για ένα άριστο σχέδιο καταπάτησης της προσωπικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας καθώς και άμεση επέμβαση και καταστροφή στη ψυχολογία μας. Αυτά είναι τα χρήματα ενός ανθρώπου που εργάζεται 40 ώρες παρακαλώ, την εβδομάδα φορτωμένος με αλεξίσφαιρα και όπλα επωμιζοντας φυσικά κατά διόλου αδιάφορο ποσοστό τις ευθύνες και τη καθημερινότητα οποιουδήποτε Αστυνομικού ανακριτικου υπαλλήλου..

 Μιλάμε φυσικά για την απόλυτη ξεφτίλα κοινωνικά μα και υπηρεσιακα...μιλαμε φυσικά για την εξαιρετική προδωσια της ηγεσιας/διοίκησης πολιτικής μα και φυσικής.. Μιλάμε για την απόλυτη εκμετάλλευση ψηφοθηρικα, κρίνοντας εκ των πεπραγμένων, του Συνδικαλισιστικου φορέα που μας αντιπροσωπευει(?)!!!

 Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να παραβλέψεις τις υποσχέσεις για αύξηση των εκτός έδρας και άμεσο βοήθημα έστω να φτάσει ο μισθός μας στα ανθρώπινα επίπεδα των 480€;ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τη δέσμευση τους πως "το πρόβλημα των δοκιμών αστυφυλακες είναι πρόβλημα όλων και το αντιμετωπίζουμε προσωπικά"; ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει υποσχέσεις και δεσμεύσεις για κινητοποιήσεις και διαπραγματεύσεις ελάχιστο καιρό πριν τις εσωτερικές εκλογές φυσικά!

 Ο πόλεμος που λαμβάνουμε είναι πόλεμος αξιών και αξιοπρεπειων. Ποιος μπορεί να παραβλεψει πως γίναμε εν μια νυκτί παραγκωνισμενοι "πρωταγωνιστές" μιας κοινωνίας που πάσχει και πρέπει να αντιμετωπίστει με τον ανάλογο σεβασμό; που είναι ο σεβασμός και η κατανόηση που αρμόζει σε εμάς και στο θεσμό που υπηρετούμε;; πόσο τρελό είναι να δουλεύω τις ώρες που δουλεύει ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος και να αμοιβομαι κατά πολύ λιγότερα από αυτά που θα έπαιρνα αν ήμουν άνεργος και καθόμουν στο σπίτι μου να πιω καφέ (360#) χωρίς ευθύνες επικυνδινοτητα και άγχος!!!

Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που συμβαίνει στη καθημερινότητα μας...

Προφανώς τιμωρουμαστε (?) που επιλέξαμε να υπηρετήσουμε το κράτος και το πολίτη τι στιγμή που με τα ίδια μόρια και την ίδια προσπάθεια θα μπορούσαμε να διεκδικήσουν μια θέση σε οποιοδήποτε ΑΞΙΟΠΡΕΠΈΣ εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας!!!!

 Ντρέπομαι που είμαι αναγκασμένος στην αρχή της υπηρεσιακής μου πορείας, να νοιώθω απογοητευμένος και προδομένος.....

Ντρέπομαι για πολλά τελικά.....

 Ας είναι η αρβύλα γυαλισμενη τελικά και όλα γίνονται καλύτερα!!!!


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου