Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ Η ΗΛΕΙΑ – ΣΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ – ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΡΙΛΗ ΜΗΝΑ. ΞΑΝΑΚΑΙΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ;;;

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ Η ΗΛΕΙΑ – ΣΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ – ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΡΙΛΗ ΜΗΝΑ.  ΞΑΝΑΚΑΙΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ;;;


Police-Voice blog ➤
Δραματικές είναι οι ώρες στην Ηλεία με την τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε από το απόγευμα της Κυριακής να μπαίνει στο χωριό Σκυλλουντία και να καίει τα πρώτα σπίτια. Το χωριό εκκενώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι κάτοικοι του χωριού Σκιλλουντία συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του χωριού και απομακρύνθηκαν από την Αστυνομία η οποία με περιπολικά και ηχητικά μηνύματα ενημερώνει για την εκκένωση ή την απομάκρυνση από τα επικίνδυνα σημεία.
Σύμφωνα με το ilialive το χωριό είναι βυθισμένο στο σκοτάδι και οι φλόγες το έχουν ζώσει. Καύτρες πέφτουν από τον ουρανό και κάποιες από αυτές κατέληξαν σε σπίτια.
Δείτε εικόνες από τις προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν τις φωτιές που άναψαν σε κατοικίες:
Δείτε το βίντεο από την εκκένωση του χωριού Σκυλλουντία:

Επιπροσθέτως, κατά τις ίδιες πληροφορίες ζητήθηκε για λόγους πολιτικής προστασίας να ληφθούν μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες εστίες.
Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος, επιβεβαίωσε ότι η πυρκαγιά είναι μεγάλη. «Ο καιρός είναι δύσκολος, η φωτιά αλλάζει διαρκώς μέτωπα. Πρέπει να προστατευτούν τρεις οικισμοί. Αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν σπίτια, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια». Ο κ. Μπαλιούκος τόνισε επίσης ότι έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Φρίξα Ηλείας και συνολικά επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις -Μάχη να προστατευθούν κατοικημένες περιοχές

Λίγο πριν τις 21:00 ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις φλόγες, στην περιοχή Φρίξα της Ηλείας.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η φωτιά.. Ανέβενει προς Αρκαδία γνωρίζουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή