Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Η ΕΛΛΑΣ! Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στον Έβρο! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Η ΕΛΛΑΣ! Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στον Έβρο! [ΒΙΝΤΕΟ]


Police-Voice blog ➤
Εκατοντάδες μετανάστες, που κατά 85% με 90% είναι λαθρομετανάστες και ελάχιστοι είναι πρόσφυγες από την Συρία, περνούν καθημερινά τον ποταμό Έβρο με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς και την κατάσταση να γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη.

Σε όλα σχεδόν τα παρέβρια χωριά αλλά και την Ορεστιάδα, από τη Νέα Βύσσα, το Χειμώνιο, το Θούριο, το Σοφικό, το Πύθιο, το Πραγγί, βλέπει κανείς μέσα σε αυτά ή στους αγροτικούς και τους επαρχιακούς δρόμους, ανθρώπους κάθε ηλικίας, φανερά ταλαιπωρημένους να περπατούν με τα πόδια, κουβαλώντας αρκετοί και μικρά παιδιά στην αγκαλιά ή υποβοηθώντας μεγαλύτερους σε ηλικία.
Το βίντεο που βλέπετε είναι από το Πύθιο Διδυμοτείχου (του Αθανάσιου Αηδόνη), όπου φαίνεται πως έχουν βρει κάποιο… εύκολο πέρασμα οι Τούρκοι (και όχι μόνο) διακινητές και περνούν με πλαστικές βάρκες απέναντι τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, εισπράττοντας 900 με 1.000 το άτομο μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό.
Μόλις περνούν στην ελληνική πλευρά του Έβρου, κατευθύνονται στα ΚΤΕΛ της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου και παίρνουν τα λεωφορεία για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου εκεί να καταθέσουν αιτήσεις ασύλου. Άλλωστε οι λαθροδιακινητές έχουν πληροφορηθεί ήδη την δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που επιτρέπει σε όσους έρχονται να κινούνται ελεύθερα σε όλη την χώρα και αυτό το διαδίδουν σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να τους περάσουν από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

Είναι επίσης ξεκάθαρο, ότι ο στρατός της Τουρκίας… κάνει τα στραβά μάτια, αν δεν τους διευκολύνει κιόλας. Με δεδομένο ότι από την 1η Μαρτίου, όταν και συνελήφθησαν στις Καστανιές οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα, δεν είναι δυνατόν να αυξάνονται τόσο πολύ οι ροές και να περνούν πανεύκολα και τόσος μεγάλος αριθμός στον Έβρο.
Όταν οι Τούρκοι θέλουν να συλλάβουν κάποιον και να μην τον αφήσουν να έρθει στη χώρα μας, το κάνουν. Όπως έγινε πριν λίγες ημέρες με τον Τούρκο εισαγγελέα από την Σμύρνη που θεωρείται γκιουλενιστής και συνελήφθη μαζί με άλλους δικαστικούς. Εξάλλου, στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πρόκειται για πρόσφυγες από την Συρία όπως είπαμε, αφού εκείνοι είναι… απαραίτητοι στον Ερντογάν για να παίρνει τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την φιλοξενία τους.
Πρόκειται για λαθρομετανάστες από Πακιστάν, Αφγανιστάν και κυρίως αφρικανικές χώρες όπως Μαρόκο, Αλγερία, Ερυθραία, Αιθιοπία και πολλές ακόμα χώρες της «μαύρης ηπείρου». Το Κέντρο Πρώτης υποδοχής και καταγραφής στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας έχει γεμίσει και υπάρχει διπλάσιος από τον επιτρεπόμενο αριθμός, ενώ πρόσφατα τοποθετήθηκαν και επιπλέον λυόμενες αίθουσες για να μπορούν να μένουν οι υπεράριθμοι.
Μάλιστα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, συνέχεια εκφράζει την έντονη ανησυχία της για όλα αυτά και το ίδιο έκανε ο Πρόεδρος της Ηλίας Ακίδης, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση τους.
Όπως είναι φυσικό, η φημολογία για την πιθανότητα δημιουργίας Κέντρων Φιλοξενίας στον Έβρο ή την Θράκη, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται αν και δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Υπάρχει εξάλλου και το Προεδρικό Διάταγμα που απαγορεύει τη δημιουργία Hot Spot στην Θράκη, για τους γνωστούς εθνικούς λόγους. Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, διέψευσε ότι υπάρχει η παραμικρή σκέψη από την Κυβέρνηση για δημιουργία στρατοπέδων προσφύγων και λαθρομεταναστών.
Πηγή ➤

1 σχόλιο: