Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Παραλία στο ΛΑΥΡΙΟ για τους ΛΑΘΡΟ! Γίναμε μειονότητα στην ίδια μας τη ΧΩΡΑ! Σε λίγο θα τους δώσουν και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ! ΕΛΕΟΣ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Παραλία στο ΛΑΥΡΙΟ για τους ΛΑΘΡΟ! Γίναμε μειονότητα στην ίδια μας τη ΧΩΡΑ! Σε λίγο θα τους δώσουν και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ! ΕΛΕΟΣ!


Police-Voice blog ➤
Ο δήμος καθάρισε παραλία στο Λαύριο, έβαλε ομπρέλες, κοσκίνισε μέχρι και την άμμο και σε ποιους την έδωσε;
Sarantos Retsos
Καλησπέρα στην ομάδα,
ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ
Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι αιρετοί , χθες μόλις με έκπληξη είδα το συνεργείο της ΔΑΝΕΤΑΛ με επικεφαλή τον κ.Ζαγουρή , να φτιάχνουν την παραλία της Πέρδικας , να βάζουν ομπρέλες και σήμερα να κοσκινίζουν την άμμο..δεν το πίστευα….ανάρτησα με χαρά τις φωτογραφίες με τις δουλειές που έκαναν…….κάποιος φίλος χθες μετά την δημοσίευση που έβαλα με τις φωτογραφίες , μου έγραψε…….φίλε Σαράντο μπορεί να γεννήθηκες εκεί , μπορεί να μένεις εκεί , μπορεί να παρακάλεσες πολλές φορές από πέρυσι να βάλουν ομπρέλες, μπορεί να έκανες διάφορα , τα έφτιαξαν όλα , αλλά όχι για σένα όχι για τους Λαυριώτες….η Πέρδικα έχει δοθεί στους μετανάστες και να δεις από αύριο θα είναι όλοι εκεί…..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πριν λίγο έλαβα αυτά τα μηνύματα και τις φωτογραφίες …διαβάστε!!!!!
Η Πέρδικα δεν είναι φίλη μας όπως βλέπετε με Σαραντο
Όλοι οι Έλληνες έφυγαν από την παραλία.Ειμαι η τελευταία.. περιμένω να έρθει η πυροσβεστική γιατί έχουν ανάψει φωτιά κάτω από το δέντρο κ ψήνουν…κ σε λίγο φεύγω κ εγω..
Φτιάξανε ωραιότατη την Πέρδικα αλλά για τους αλλοδαπούς .Εμεις δεν μπορούμε να μείνουμε αλλο εδώ πρέπει να πάμε σε άλλη παραλία.. μας κοιτάνε καλά καλά με τα μαγιό μας..κανουν φασαρια..κολυμπούν με τα εσώρουχα…αφήνουν τόνους σκουπίδια…είναι αγενείς κ προκλητικοί. Δεν είμαι ρατσιστρια φτάνει να μη με ενοχλούν…Αλλά αυτή τη στιγμή ενόχλησαν τους πάντες…κ φεύγουμε εμείς από την παραλία μας κ μένουν αυτοι
Το πρωί είχε έρθει ο αντιδήμαρχος κ. Τσίκος και φωτογραφιζόταν με τα έργα γεμάτος περηφάνια…Αλλά πραγματικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα χαρούμε εμείς από εδώ κ πέρα
..
Ήρθε η πυροσβεστική κ δεν έκανε τίποτα. Μέχρι 1η Μάιου επιτρέπονται λέει οι φωτιές…Έχω μείνει άναυδη…αν καούν όλα εδώ μέχρι την Πρωτομαγιά είναι όλα οκ
Έρχονται κ άλλοι…μιλιούνια…να ευχαριστήσουμε τον κο Τσικλο που καμάρωνε το πρωί κ φωτογραφιζοταν
paralia2paralia3paralia4paralia5
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ.ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περίεργο είναι εκεί ότι ξεσπίτωσαν τους οικογενειάρχες Κούρδους και σπιτώνουν κάθε καρυδιάς καρύδι ... η παραλία δεν είναι για μπάνιο παιδιά. Πλένονται οι βρώμοι...Τους νεοέλληνες τους πείραζαν τα σκυλάκια στις παράλιες του Λαυρίου. Φάτε βρώμα τώρα....και να κάνετε ότι κοιμάστε τα βράδια για να το απολαύσετε ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή