Σελίδες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΘΑ…

ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΘΑ…


Police-Voice blog ➤
Αυτός εδώ εντοπίσθηκε στην Μυτιλήνη.
30726319_10156360755499044_7465353751218356224_n
Ψιλά γράμματα αυτά για τους Συμβούλους της Επικρατείας. Πλέον με απόφαση ΣτΕ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη τη χώρα (και όχι μαντρωμένοι σε κέντρα υποδοχής μέχρι να εξετασθούν οι αιτήσεις ασύλου) επαγγελματίες φονιάδες που αναλόγως ποιός πληρώνει μακελεύουν χωριά, πόλεις, χώρες ολόκληρες.

Μια από τις κυριότερες αποστολές τους είναι να παρακολουθούν αξιωματούχους κρατών και να διαμορφώνουν τις περιβόητες «λίστες θανάτου» των τζιχαντιστών. Σε ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανακαλυφθεί τέτοιες λίστες…
Νομίζω ότι η απόφαση αυτή του ΣτΕ επιχειρεί να μας προετοιμάσει για τα επόμενα μαζικά άφιξης νέων μουσαφίρηδων;
Το ΣτΕ καταργεί ουσιαστικά τα hotspot στα νησιά: Θα μετακινούνται ελεύθερα στο εξής οι ΛΑΘΡΟ ανά την επικράτεια

[Εννοείται ότι το ΑΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει το άρθρο με φώτο γυναίκας και παιδιού ΛΑΘΡΟ... η γνωστές φώτο με μια γυναίκα σε πρώτο πλάνο και από πίσω ορδές αντρων ΛΑΘΡΟ... τα 'χουμε πει αυτά]

Του Παναγιώτη Στάθη

Ελεύθερα θα μετακινούνται πλέον εντός της ελληνικής επικράτειας, όσοι πρόσφυγες υπέβαλαν από χθες και μετά αίτημα ασύλου στη χώρα μας, αντίθετα εντός των hot spot των 6 νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα παραμείνουν όσοι ήδη βρίσκονται εκεί.

Με βασικό σκεπτικό την υποβάθμιση των περιοχών αυτών του Αιγαίου και την αδυναμία τους να σηκώσουν κι άλλους πρόσφυγες, το Δικαστήριο (Δ’ Τμήμα) ακύρωσε ως μη επαρκώς αιτιολογημένη την απόφαση της Υπηρεσίας Ασύλου με την οποία, από το Μάρτιο του 2016, επιβάλλονταν περιορισμοί στην κυκλοφορία όσων προσφύγων είχαν αιτηθεί άσυλο σε έξι νησιά του ανατολικού Αιγαίου:

"Η επιβολή περιορισμών στην κυκλοφορία -αναφέρεται στο σκεπτικό- έχει ως συνέπεια τον μη επιμερισμό των προσώπων αυτών σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια αλλά αντιθέτως, την άνιση συγκέντρωση τους σε ορισμένες μόνο περιοχές και τη σημαντική επιβάρυνση και υποβάθμιση των περιοχών αυτών. Οι εν λόγω περιφέρειες καλούνται να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν εν μέσω σοβαρής δημοσιονομικής κρίσης την είσοδο και παραμονή σημαντικού αριθμού προσώπων, με συνέπεια να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών εντάσεων με επιπτώσεις στη δημόσια τάξη και την οικονομική ζωή των περιφερειών που αποτελούν και τουριστικούς προορισμούς", αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης η οποία ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Όχι αναδρομική ισχύ

Η απόφαση στάθμισε το μεγάλο αριθμό των προσφύγων αλλά και τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από την κατάσταση που θα προκύψει στα έξι νησιά και αποφάσισε να μην ακυρώσει αναδρομικά την απόφαση για λόγους γενικού συμφέροντος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι πρόσφυγες βρίσκονται μέχρι σήμερα στα hot spot των νησιών, θα παραμείνουν εκεί. Αντίθετα, όσοι πρόσφυγες υποβάλουν αίτηση χορήγησης ασύλου από χθες (παραμονή της δημοσίευσης της απόφασης του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ), τότε αυτοί θα μπορούν να μετακινούνται εντός της ελληνικής επικράτειας χωρίς περιορισμούς μέχρι να εκδοθεί η διοικητική απόφαση για το άσυλο τους.

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/        https://dexiextrem.blogspot.com/

6 σχόλια:

  1. Ο Θεος να βαλει το χερι του!!!Να μας σωσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ να τα περιμένεις όλα από το Θεό.
    Εάν δεν κουνήσεις την κολαρα σου από τον καναπέ δύσκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτους σε λιγο καιρο θα εχουμε μεγαλο προβλημα, αν κυκλοφορανε ελευθερα στην Ελλαδα, αυτοι ειναι εγκληματιες φονιαδες, πρεπη το κρατος να αφηση να εχουμε νομημα οπλα στα σπιτια μας, για να μπορουμαι να προσττευσουμαι, τη ζωη μας, και τους γυρω μας, και τους δικους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή