Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που ΣΟΚΑΡΕΙ! «Τουρκικά» τα νησιά μας σε χάρτες στο Ευρωκοινοβούλιο! Τα ξεπούλησαν όλα!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που ΣΟΚΑΡΕΙ! «Τουρκικά» τα νησιά μας σε χάρτες στο Ευρωκοινοβούλιο! Τα ξεπούλησαν όλα!


Police-Voice blog ➤ Ποιοι προέβησαν στην καταγγελία;
Μια είδηση που τώρα ξεκινά να «παίζει» στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.
Τουρκική αντιπροσωπεία στο Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών, στην καρδιά της παγκοσμιοποιητών της Ευρώπης, κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας, δεν δίστασε να παρουσιάσει σε διαφάνειες χάρτες που εμφάνιζαν ελληνικά νησιά, βραχονησίδες, καθώς και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου ως τουρκική επικράτεια.
Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρκική αντιπροσωπεία, προέβη και σε απαράδεκτες δηλώσεις αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, συνόρων και διεθνών συμβάσεων.
Οι Ευρωπαίοι δεν αντέδρασαν και φυσικά ενέκριναν με την «σιωπή» τους τις τουρκικές διεκδικήσεις.
Στην καταγγελία προχώρησε η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, ψέγοντας την ελλαδική κυβέρνηση που «συνεχίζει να καλλιεργεί εφησυχασμό», όπως αναφέρουν.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη συνεδρίαση, όχι μόνο δεν κατήγγειλαν τις παραπάνω προκλήσεις των Τούρκων αξιωματούχων, αλλά αναπαρήγαγαν για άλλη μια φορά τη λογική των “ίσων αποστάσεων”, εκθέτοντας όσους, ανάμεσά τους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζουν να καλλιεργούν τον εφησυχασμό και την ανάθεση της ασφάλειας της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ».
El.gr

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου