Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η προφητεία Πάιατ για Τουρκία – Ελλάδα – ΗΠΑ που επαληθεύεται! Γνώριζε κάτι ο Αμερικανός πρέσβης όταν μιλούσε για….

Η προφητεία Πάιατ για Τουρκία – Ελλάδα – ΗΠΑ που επαληθεύεται! Γνώριζε κάτι ο Αμερικανός πρέσβης όταν μιλούσε για….


Police-Voice blog ➤
Μόλις πριν ένα μήνα ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, είχε προβλέψει ότι έρχεται ένα καυτό δίμηνο λόγω Τουρκίας, στην Ελλάδα αλλά και τις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα ο κ.Τζέφρι Πάιατ είχε μιλήσει για αναταράξεις που έρχονται τους επόμενους δύο μήνες για την Ελλάδα -αλλά και τις ΗΠΑ – από την Τουρκία λόγω επανεκλογής Ερντογάν.
«Διατηρούμε έναν υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης στους Έλληνες ηγέτες που χειρίζονται αυτά τα θέματα. Νομίζω ότι τόσο η Ελλάδα όσο και οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν αναταράξεις τους επόμενους δυο μήνες, ενόψει της επανεκλογής Ερντογάν. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη. Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι αποτελούν πολιτική ατζέντα, ωστόσο δεν θέλω να τα αγνοήσω», είχε προβλέψει μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα.
Στο μεταξύ, ο Αμερικανός πρέσβης σε συνέδριο για την  «χρήση των ενόπλων δυνάμεων», μίλησε με θερμά λόγια για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ με νεότερο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό του εξέφρασε την εμπιστοσύνη των ΗΠΑ στην χώρα μας και τον ελληνικό στρατό».
«Εξέφρασα την εμπιστοσύνη μας στην Ελλάδα ως πυλώνα σταθερότητας και σε μεγάλο σεβασμό που έχουν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί μου συνεργάτες για τον ελληνικό στρατό, που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν πολυάριθμες προκλήσεις σε σύνθετη ελληνική γειτονιά», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Οπωσδηποτε ο κ. πρεσβευτης γνωριζει πολυ περισσοτερα απο τον καθε αρθρογραφο λογω θεσης, δεν νομιζω οτι ειναι προφητης, απλως γνωριζει περισσοτερη αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή