Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ MIRAGE. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΑΝ…..ΈΓΓΡΑΦΟ – «ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ MIRAGE. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΑΝ…..ΈΓΓΡΑΦΟ – «ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ….


Police-Voice blog ➤
Νέα στοιχεία για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία με την πτώση του Mirage, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος – Δείτε το έγγραφο – «βόμβα»
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν στην αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ημέρες.
Το Militaire.gr αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα (23/04/2018) ένα έγγραφο που δεν είναι απόρρητο, ούτε μυστικό. Εντοπίστηκε από άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα αεροπορικά θέματα κι έχει ασχοληθεί με διερευνήσεις αεροπορικών ατυχημάτων.
Αναζητώντας λοιπόν σε ανοιχτές πηγές αυτά που πρέπει κάθε εμπειρογνώμονας να ψάξει, πρώτα απ΄ όλα διαπίστωσε το πρώτο λάθος, που αν δεν υπήρχε, το Mirage 2000-5 του Γιώργου Μπαλταδώρου δεν θα είχε πέσει.
Ο ραδιοφάρος της Σκύρου λοιπόν που θα έδινε την απαραίτητη βοήθεια κατά τη προσέγγιση του Σμηναγού στο αεροδρόμιο, ήταν εκτός λειτουργίας όπως προκύπτει από το έγγραφο – «φωτιά». Ειδικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη περιοχή, όπου η ορατότητα ήταν προβληματική, η λειτουργία του ραδιοφάρου ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία. Όπως προκύπτει από το έγγραφο υπάρχουν κι άλλες ελλείψεις στο αεροδρόμιο, οι οποίες όμως στο συγκεκριμένο συμβάν δεν έπαιξαν ρόλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου