Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Μεθυσμένος 19χρονος επιτέθηκε στην ανάπηρη μητέρα του και χτύπησε με καρέκλες αστυνομικούς!

Μεθυσμένος 19χρονος επιτέθηκε στην ανάπηρη μητέρα του και χτύπησε με καρέκλες αστυνομικούς!


Police-Voice blog ➤
Τη δικαιοσύνη για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίσταση στη σύλληψη και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, θα αντιμετωπίσει ο 19χρονος που επιτέθηκε τα μεσάνυχτα σε αστυνομικούς στη Λεμεσό.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, τα αδικήματα που διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Αγίου Ιωάννη αφορούν επίθεση εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη σύλληψη και κακόβουλη ζημιά σε κυβερνητική περιουσία, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λεμεσό.
Δράστης είναι 19χρονος Ε/Κ ο οποίος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όπως είπε, ο 19χρονος θα κατηγορηθεί και θα κληθεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.
Η σύλληψη του έγινε στις 12.30 τα μεσάνυχτα όταν ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στην μητέρα του, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό τροχοκάθισμα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και συνέλαβαν τον νεαρό.
Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Ιωάννη. Ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, καθώς πέραν του ότι ήταν μεθυσμένος, ο νεαρός αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα, αυτός άρπαξε καρέκλα και άρχισε να σπάζει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Επιτέθηκε επίσης στους αστυνομικούς κτυπώντας τους με την καρέκλα.
Οι αστυνομικοί αντέδρασαν και αφού τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου