Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή στον 20χρονο Από 14 μήνες στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη


Police-Voice blog ➤
Ένοχους έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους τρεις κατηγορούμενους για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη. Το δικαστήριο τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών τον έναν από τους δύο 20χρονους και τον 36χρονο ομογενή ενώ ο δεύτερος 20χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών.
Το δικαστήριο ανέβαλε την επιβληθείσα ποινή για τους δύο 20χρονους επί τριετία ενώ για τον 36χρονο τη μετέτρεψε προς 5 ευρώ τη μέρα καθώς δεν συνέντρεχαν οι προϋποθέσεις για την αναστολή της ποινής.
Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο «περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του δημάχου», θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής- Από 14 μήνες στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο
Ένοχοι κρίθηκαν από το αυτόφωρο στη Θεσσαλονίκη οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Ειδικότερα, ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής καθώς κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και φθοράς.
Στους άλλους δύο κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών. Ωστόσο, τριετής αναβολή στην εκτέλεση της ποινής δόθηκε μόνο στον 20χρονο κατηγορούμενο, καθώς ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου η ποινή του μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν δεν πληρώσει δεν θα αφεθεί ελεύθερος, πράγμα που θα συμβεί με τους άλλους δύο καταδικασθέντες.
Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία, προκειμένου να κριθεί αν θα πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Τον ακούμπησε κάποιος απο τους 3 τον καραμπουχτάρη ; ; ;Αυτό ειναι οχι δίκη αλλά δίωξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή