Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ?? ΘΑ ΠΑΕΙ- ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ?? ΦΩΤΟ

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ?? ΘΑ ΠΑΕΙ- ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ?? ΦΩΤΟ


Police-Voice blog ➤
Κίνηση Ματ από τον Φαήλο!
failos-boutaris-630x400
Μηνυτήρια αναφορά για να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για αντίστοιχες δηλώσεις, κατέθεσε όπως είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.
f1
f2
f4
f5
«Αμ’ έπος, αμ’ έργον. Μία πράξη ηχεί δυνατότερα από 1000 λέξεις. Μόλις καταθέσαμε, μαζί με τον Γραμματέα Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργο Παλάζη, μηνυτήρια αναφορά, για να ελέγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης, δίνοντας το έγγραφο της μήνυσης στην δημοσιότητα.
konstantinou
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι ποινές είναι βαρύτατες για τους αρνητές γενοκτονίας αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος
Πηγή ➤

18 σχόλια:

  1. Θα των αθωωσουν για τους γνωστους λογους που ολοι ξερουμε !!! μπα μπα μπα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιος είναι εξαρτώμενος ( π.χ ΥΠΑΛΙΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ) από κάποιούς , προκειμένου να μη χάσει την προστασία των, είναι ικανός και την Μάνα του να πουλήσει . Τους δειλούς να φοβάσαι ,οι δυνατοί ποτέ δεν ενεργούν ύπουλα σου επιτίθενται με αξιοπρέπεια ΜΑΧΗΤΗ , και στα δύσκολα δεν τρέχουν στου Μαξίμου για άνωθεν προστασία, ( θα το πω του μπαμπά μου ). Για κάποιο Δήμαρχο της Βορείας Ελλάδας θα μας Μιλήσει σύντομα Ορθόδοξος Εβραίος Ραββίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ 6 ΜΗΝΕΣ, Η ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να μην είχε παραγραφεί, η ελευθερία του λόγου δεν είναι ποινικό αδίκημα. Κρίμα που το γραφει σελίδα της αστυνομίας. Σκέψου πόσο κοιμούνται στην αστυνομία.

      Διαγραφή
    2. Η ελευθεριά του λογού τελειώνει εκεί που αρχίζει η αρχή της προσβολής.
      (Υπάρχει και η αρχή της βλάβης άλλα ας ξεκινήσεις μαθαίνοντας τα βασικά)


      Διαγραφή
    3. fei latifi, το αν κοιματε η αστυνομια θα το καταλαβεις οταν την χρειαστεις, και οσο για την ελευθερια του λογου αν ειναι αδικημα η οχι.......αν σου ριξω μερικα μπινελικια ( παντα κοσμια ) θα ειναι ελευθερια λογου η θα ενοχληθεις και θα κανεις μυνηση ; καποιο καλωδιο σου εχει αποσυνδεθει, για προσεξε το μην μεινεις απο μπαταρια

      Διαγραφή
    4. Η παραγραφή ( διάβασε το αρθρο 42 του ΠΟΙΝΙΚΟΥ κώδικα ) ειναι για 5 ΧΡΟΝΙΑ ...αρα το ΕΓΚΛΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ...για να μην πω οτι οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ειναι άμεσα συνεργοί στο ΞΥΛΟ του Μπουτάρη ( αν δεν ηταν τελικά ΣΤΗΜΕΝΟ...γιατι παίζει και αυτο ) ...και οι κατηγορούμενοι ΟΛΟΙ ειναι αθώοι ΒΑΣΗ του άρθρου 308 παράγραφος 4 του ΠΟΙΝΙΚΟΥ κώδικα.... τα παπαριλικια σε ΟΣΟΥΣ δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ή δεν ξέρουν να ψάχνουν!!

      Διαγραφή
  4. Νομίζω ότι είναι δίκαιο και πρέπει να δώσει λόγο και να κριθεί μάλιστα αυστηρά λόγω της θέσης του ο κ . δήμαρχος Μπουτάρης .
    Δεν μπορεί να παρουσιάζεται υπέρμαχος του αντιρατσισμού και κατά της βίας , ενώ όχι μόνο δεν σέβεται το δίκαιο των Ελλήνων Ποντίων… αλλά καταφέρεται εναντίων τους εκφραζόμενος απρεπώς… Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καιρό κατοχής αν δεν καταδικάσεις την Εσχάτη Προδοσία και την παράλειψη διώξεων που ισχύει από την 24-11-2011 πρώτα με την υπογραφή σου, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΉΝΥΣΗ. Να πάψουν οι πολίτες να σιωπούν για την προδοσία της χώρας ειδάλλως τα θέλει ο κ@λος τους
    Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και απλά..
    1)Καταγγέλεις εγγράφως στο Α.Τ. την Εσχάτη Προδοσία και την παράλειψη διώξεων της, ενεργοποιείς το άρθρο 120 Σ. παίρνεις ακριβές αντίγραφο από το Α.Τ. το κοινοποιείς προς πάντες δημόσια, διαδικτυακά και στις φώτος στο προφίλ σου, έρχεσαι σε επαφή και γνωρίζεις τους υπόλοιπους συμπολίτες σου πού έχουν πράξει αναλόγως ώστε να μην είσαι μόνος, προχωράς στην εφαρμογή του Άρθρου, και αρχίζεις να συγκεντρώνεις με κάθε μέσο όπλα και πυρομαχικά.
    2) Καταγγέλλεις τις παράνομες και κατοχικές εκλογές στο ΑΤ της περιοχής σου και καλείς για καταλήψεις διαρκείας στις κάλπες έως ότου τελεσηδικήσει η εσχάτη προδοσία που έχει ανακοινωθεί στη βουλή,και δικαστούν οι υπόλογοι και επανέλθει η έννομη τάξη.
    3)Θέτεις σε εφαρμογή το άρθρο 120 Σ. και αντιστέκεσαι με κάθε μέσο για την άμεση επαναφορά του Συντάγματος το οποίο είναι ο πρώτος νόμος του Κράτους.
    4) Δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο στην Ελλάδα αλλά και πουθενά σε περίοδο αποδεδειγμένης κατοχής, το οποίο να μπορεί να καταδικάσει ή ακόμη και να δικάσει πολίτη ο οποίος έχει θέσει σε ενεργοποίηση κι εφαρμογή την ακροτελεύτια διάταξη και παρ 2 & 4 του άρθρου 120 Σ.
    Όλοι οι εμφανιζόμενοι σωτήρες είναι βαλτοί και ο σκοπός τους είναι να καθυστερήσεις να καταλάβεις,ώστε να μοιράσουν ιθαγένεια σε ορδές λαθρομεταναστών επιτυγχάνοντας την αντικατάστασή σου.Το άρθρο 120 όταν δεν χρησιμοποιείται από σένα που έχεις δικαίωμα και υποχρέωση ,λειτουργεί εναντίον σου .Σκέψου το....... ......Εδώ, στα αρχεία της ομάδος η ιερή δήλωση σε εκτυπώσιμη μορφή
    ( για ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε , πείτε μου )
    Εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης,καταθέτουμε στην αστυνομία της Περιοχής μας και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο............https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μανόλης οικονομου27 Μαΐου 2018 στις 12:17 π.μ.

    επιτέλους Έλληνες πρέπει να τους πάρουμε με της πέτρες τα πολιτικά σκουπίδια της Ελλάδας γενικά όλους εχτως της χρήσης αυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΦΟΣΩΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΟΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ , ΤΕΤΕΙΑ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΩΝΤΟΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΠΟΥ ΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρεα....αν γνωριζες ΠΟΣΑ ατομα δουλευουν γι αυτον και τις επιχειρησεις του ( οινοποιιο και αμπελωνες, εντος και εκτος χωρας ) τοτε θα καταλαβεις πως και με τι προσοντα βγηκε δημαρχος ενας αναπηρος ( μυαλου ) ανθρωπος, και χρειαζονται ποτε ποτε μερικα τετοια σκουπιδια για να καταλαβουμε τι κανουμε και που ζουμε !

      Διαγραφή
  8. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!...
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς οι κοινοί ινητ


    Εμείς οι κοινοί θνητοί έχουμε άραγε ελευθερία του λόγου?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα αμα βρεις καποιον να σου απαντησει πες το και σε μενα :)

      Διαγραφή