Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ… «Με έδιωξαν από το κτήμα μου δεν άφησαν τίποτα.»… Λαθρο επενδυτες μετανάστες του ΕΣΦΑΞΑΝ τις κατσίκες και μπορεί να τις έφαγαν και επί τόπου ΩΜΕΣ…!!



Police-Voice blog ➤


Η απόγνωση των Ελλήνων μέσα από ένα μήνυμα…. Του κυρίου Αργύρη από την Μόρια και 2 – 3 φωτογραφίες που περιγράφουν την φρικτή κατάσταση που επικρατεί. Διαβάστε τι λέει ο άνθρωπος και δείτε το αντιμετωπίζει…
Καλησπέρα, επισημα πια με έδιωξαν από το κτημα μου δεν άφησαν τίποτα. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η Μορια είναι σε κατοχή. Το κράτος αδιαφορει για τον κόπο τον κατοίκων νομίζοντας με τις αποζημιωσεις θα μας κλείσουν τα στοματα. Δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Το περιστατικό έγινε τις πρωινές ώρες γύρω στις 4.30 με 5.00 εγώ σχόλασα από την δουλεία μου στις 5.30 πήγα να ταΐσω οσα ζωα μου απεμειναν και μετά να φύγω. Ειχα επάνω μου αντικείμενο αν τους έπιανα και αυτους με αιχμηρα αντικείμενα και ήταν πάνω από πέντε άτομα θα είχαμε θρηνήσει κάποιο θύμα και όχι από αυτούς απαραίτητα.
Πρέπει να σταματήσει αυτό, θέλουμε να είμαστε πολίτες της Ελλάδας και οχι τόπος εξορίας για τους μετανάστες. Δεν είμαστε μετανάστες θέλουμε τις ζωες μας πίσω.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αδιάψευστος μάρτυρας της κατοχής της περιοχής από τους λαθρομετανάστες…

ουθιοηξλκηξκληξκλ υθιοξξληξληξλ
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

10 σχόλια:

  1. Αν είμαστε στην Αμερική , που από χρόνια εξοπλίζονται για πλιάτσικο οι κάτοικοι των χωριών και διαθέτουν και εθνοφρουρά δεν θα γινόταν αυτό.
    Αλλά είμαστε στην Ελλάδα που τα Ρεμάλια της Πολιτικής την ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Και σήμερα τα παιδιά μας είναι χωρίς πατρίδα , θρησκεία, εκπαίδευση Ελληνική , ελευθερία ,΄χωρίς συνορα , χωρίς ιστορία , οικογένεια , εθνική συνείδηση , παραδόσεις, σε και χωρίς Ελληνικό στρατό και σε λίγο όχι Έλλην αλλά με το όνομα Ρωμιός το όνειρο των Σιωνιστών από Αιώνες . Την Γερμάνια την αποκαλούν Γερμάνια το ίδιο όλα τα κράτη, εκτός της Ελλάδας που δεν την αποκαλούν HELLAS αλλά GREECE ,αυτό αποδεικνύει πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poso alithos !! Pws that eithela na Stamatiou tin mourmoura Kai to fb Kai na fgooune stous thromo gia Mia pragmatic epanastasi

      Διαγραφή
    2. Giati then arxizoune mis mis pragki epanastasi??? GIATI??

      Διαγραφή
  2. Να πάει στις ΜΚΟ που τους θέλουν στο νησί , να τον αποζημιόσουν. Αν δεν μπορουν ή δεν θελουν αυτες , ας πανε στις γριες που θα επαιρναν νομπελ, στον Δημαρχο που θελει να βοηθαει κοσμο , στους παρατρεχαμενους που εσωζαν τις βαρκες για να παρουν τις μηχανες , τους μαγαζατορες που εδιναν ρευμα αντι 5 ευρω την μιση ωρα , τους σουβλατζηδες που ταϊσαν με χοιρινα τους μουσουλμανους λεγοντάς τους οτι ειναι βοδινα , και γενικότερα σε ολους αυτους που ναι μεν κλαιγονται για τους μεταναστες , αλλά τους θελουν με χερια και ποδια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!??
    EΧΩ ΜΙΑΝ ΕΥΧΗ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 1.000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!
    ΜΟΝΟ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!??!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ η τοπική κοινωνία δεν οργανώνεται σε μπλοκ αντίστασης με όπλο το ΑΡ.120. γιατί δουλοπρεπώς, αποδέχονται- αποδεχόμαστε- την ομηρία και το εκτόπισμα από τον τόπο μας , από το άτυπο αλά ουσιαστικό στρατό εισβολής .αν τα Νησιά μας, και όλοι η Ελλάδα σηκώσει ανάστημα μπορεί να αναχαιτίσει τους εισβολείς και στο κατόπιν βάζουμε σε εφαρμογή την επέλαση. αυτό ακριβώς αποφάσισε η νέα Ιταλική Κυβέρνηση. η Ελληνική ούτε θέλει, ούτε μπορεί , γιατί δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα αντικαταστήσεις με γουρούνια .. μουσουλμάνοι είναι δεν τρώνε χοίρους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ;;;; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ !!!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ..ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΖΩΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καμια σχεση με τον δυτικο κοσμο! μονο φυρα και φθορα θα κανουν στην χωρα μας, αθελα τους καποιοι, εσκεμενα καποιοι αλλοι!!μα τι ειναι τελος παντον η Ελλαδα? η γη της επαγγελιας και ερχωνται ολοι εδω? δεν μας φτανουν τα προβληματα μας, να βαλουμε κιαλλα? απελαση και μονο απελαση! αλλιως σε 20 χρονια απο σημερα δεν θα μοιλαμε για ελληνες αλλα για μειονοτιτα των ελληνων! μειονοτιτα στην ιδια μας την πατριδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή